Kuin piilotettu jalokivi, jossa voitte  viettää häämatkanne rauhassa.

Anguillan luonnonkaunis saari on yksi Karibian parhaiten säilyneistä salaisuuksista, piilotettu jalokivi, joka on myös häämatkaajien unelma. Tätä  26 km pitkää ja 5 km leveää rauhallista saarta ympäröivät koralliriutat sekä kristallinkirkkaat siniset vedet.

Saarelta löytyy 33 erilaista puuterinvalkoista hiekkarantaa, mahdollisuudet niin yksityisyyteen kuin  vilkkaaseen rantaelämäänkin, golffaukseen, purjehdukseen, sukellukseen tai vaikkapa ratsastukseen trooppisen meren rannalla. Saarella on pieniä kyliä, joissa pääsee tekemään hauskoja löytöjä paikallisissa kaupoissa. Musiikki on iso osa saaren kulttuuria ja iltaisin kaikki tiet johtavat saarelaisten rakastamaan Sandy Groundiin. Täällä tunnelmallisten rantabaarien rytmi ja paikallisten muusikoiden soitto innostaa kuulijat tanssimaan läpi trooppisen lämpimän yön!

Anguillan hienoilla hiekkarannoilla nautitte häämatkasta turkoosin meren kimallellessa, leppeän merituulen viilentävässä hyväilyssä. Rannalla vietetyn täydellisen päivän jälkeen voitte nauttia esimerkiksi hummeri-illallisesta jossain saaren monista loistavista kalaravintoloista.  Saari tarjoaa yli 100 erilaista illallisvaihtoehtoa, aina fine-diningista herkullisiin tienvarsi barbequeihin ja paikallisiin bistroihin. Saari on luotu rentoutumiseen – kävelkää rannalla aamuauringon noustessa, käykää hieronnassa saaren kylpylöissä, ottakaa aikaa ja rentoutukaa, täältä löytyy idyllinen kahdenkeskinen paikka häämatkalaisille!

Anguilla häämatka

Hinta alkaen 2150 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 09:23:07

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!