Romanttinen paratiisisaari

Anguillan luonnonkaunis saari on yksi Karibian romanttisimmista ja parhaiten säilyneistä saarista, joita ympäröivät koralliriutat sekä kristallinkirkkaat siniset vedet. Saaren nimi tarkoittaa ankeriasta ja on ilmeisestikin valittu saaren kapean ja kiemurtelevan muodon takia. Anguillan ystävälliset asukkaat ovat ylpeitä värikkäästä kulttuuristaan ja englantilais-ranskalaisesta historiastaan. Saarella järjestetään useita vuosittaisia musikki- ja kultturitapahtumia kuten Anguilla Jazz Festival, Anguilla Summer Festival, Moonsplash Reggae festivaali sekä purjehdusturnauksia. Anguilla häämatka on unelmien täyttymys; saarelta löytyy 33 erilaista puuterinvalkoista hiekkarantaa, mahdollisuudet niin yksityisyyteen kuin  vilkkaaseen rantaelämäänkin, golffaukseen, purjehdukseen, sukellukseen tai vaikkapa ratsastukseen trooppisen meren rannalla. Saarella on pieniä kyliä, joissa pääsee tekemään hauskoja löytöjä paikallisissa kaupoissa. Musiikki on iso osa saaren kulttuuria ja iltaisin kaikki tiet johtavat saarelaisten rakastamaan Sandy Groundiin. Täällä tunnelmallisten rantabaarien rytmi ja paikallisten muusikoiden soitto innostaa kuulijat tanssimaan läpi trooppisen lämpimän yön!

Anguilla häämatka Karibialla

Anguilla tarjoaa häämatkaajille monipuolisia aktiviteetteja sukelluksesta, snorklauksesta ja purjehduksesta muihin vesiurheilumahdollisuuksiin, ratsastukseen, pyöräilyyn, patikointiin ja golfiin. Saaren hienoilla hiekkarannoilla nautitte häämatkasta turkoosin meren kimallellessa, leppeän merituulen viilentävässä hyväilyssä. Rannalla vietetyn täydellisen päivän jälkeen voitte nauttia esimerkiksi hummeri-illallisesta jossain saaren monista loistavista kalaravintoloista.  Saari tarjoaa yli 100 erilaista illallisvaihtoehtoa, aina fine-diningista herkullisiin tienvarsi barbequeihin ja paikallisiin bistroihin. Saari on luotu rentoutumiseen – kävelkää rannalla aamuauringon noustessa, käykää hieronnassa saaren kylpylöissä, ottakaa aikaa ja rentoutukaa, täältä löytyy idyllinen kahdenkeskinen paikka häämatkalaisille!

Anguilla häämatka Karibialla

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Anguilla häämatka Karibialla

Hinta alkaen 2150 €

Pyydä tarjous!

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2150 €/hlö

Pyydä räätälöity tarjous omalle matkallenne. Voitte valita itsellenne sopivat matkapäivät ja hotellin. Ota yhteyttä!


Anguilla tekemistä ja käyntikohteita

* Golf Anguillalta löytyy 18-reiän haastava golfkenttä CUISINART GOLF CLUB, josta on henkeäsalpaavat näkymät lähisaarille

* Ratsastusta autiolla hiekkarannalla trooppisen meren äärellä ” Seaside stables ” on paikka, josta vuokrata hevoset

* Patikointia Anguillan virallinen perinnereitti, jota seuraamalla pääsee sukeltamaan Anguillan värikkään historian vaiheisiin

* Pyöräilyä Jos majoituspaikkanne ei vuokraa pyöriä, niin saarelta löytyy myös pyörävuokraamo. Mutkittelevat vuoristotiet näköaloineen odottavat löytäjäänsä!

* Käyntejä lähisaarilla Saint Maarten on vain 20 min. venematkan päässä Anguillasta ja San Juan vain tunnin lentomatkan päässä. Päiväretkellä Saint Maartenilla kannattaa vierailla myös eläintarhassa, joka käsittää yli 80 eläinlajia sisältäen Karibian laajimman eksoottisen lajitelman  papukaijoja.

Anguilla Anacaona Boutique Hotel

Viehättävä hotelli Anacaona Boutique sijaitsee Anguillan keskustassa Meade Bayssä lähellä ravintoloita ja rantabaareja. Etäisyys lentokentälle 7 km. Päärakennuksessa on oleskelutila, lahjatavaramyymälä ja hierontakeskus. Hotellin helmi on Firefly ravintola, josta on näkymät puutarhaan.

Lue lisää

Anguilla tunnetaan uskomattoman upeista hiekkarannoistaan ja puuterimaisesta hiekastaan, joka kimmeltää yöllä kuun loisteessa.
Pääkaupunki: The Valley
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta: 
Itä-Karibian dollari
Passi ja viisumi:
Suomen kansalaisilta ei vaaditaan viisumia. Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen.
Aikaero Suomeen:
-6, kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: Alueella vallitsee subtrooppinen ilmasto ja leudot pasaatituulet. Sadetta saadaan epätasaisesti ja vähän, keskimäärin 790 mm vuodessa. Keskilämpötila on 26 astetta. Heinäkuusta lokakuuhun on kuuminta aikaa. Suurimpia trooppisia myrskyjä ja hurrikaaneja on heinäkuusta marraskuuhun.
Tiedot sitoumuksetta
http://ivisitanguilla.com

 

Hää_bride and groom about limousine in wedding day_800x600

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Anguilla-Helsinki
* Lentolippuun tulevat lentokenttäverot
* Majoitus Anacaona Boutique Hotel *** 7 yötä kahden hengen huoneessa
* Runsas aamiainen hotellissa (full breakfast)

Matkan hinta on laskettu Standard tasoiseen huoneeseen, kysy tarjoustamme myös Superior huoneeseen tai Junior sviittiin!

Kysy myös mahdollisuuksista yhdistää kaksi upeaa karibialaista saarta,  Saint Maarten ja Anguilla. Pyydä tarjouksemme omalle matkallesi toimistoltamme!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!