Copacabanan kiihkeään rytmiin

Rio de Janeiro on Brasilian toiseksi suurin kaupunki ja Rio de Janeiron osavaltion pääkaupunki. Vilkas kaupunki tunnetaan parhaiten hiekkarannoistaan, konserteistaan, karnevaaleistaan, jalkapallo-otteluistaan, musiikistaan ja hyvin säilyneistä vehreistä trooppisista metsistään. Tässä uskomattomassa kaupungissa on tuhansia viihdemahdollisuuksia Riossa vieraileville matkailijoille; sen upeat maamerkit ja monipuolinen kulttuuri tekevät siitä ainutkertaisen vierailukohteen. Kaupungilla on tarjottavaa kaikenikäisille ihmisille, joten tulkaa ja pitäkää hauskaa. Rion karnevaalit ja värikkäät samba-tanssijat houkuttelevat Rioon joka vuosi tuhansia turisteja ympäri maailmaa. Sademetsät, museot, rantapuutarhat ja kaupungin kimallus ovat tehneet Riosta Brasilian huippuluokan matkailukohteen.

Brasilia Rion karnevaalit

Rio de Janeiro tekee meihin vaikutuksen modernilla kaupunkikuvallaan, joka heijastaa sen muuttumista vuosien saatossa. Mikä voisikaan olla enemmän brasilialaista kuin Rio de Janeiron kaupunki; sen eloisat uimarannat, kiihkeä tunnelma, iloiset, ystävälliset ja lämminhenkiset Rion paikalliset asukkaat Cariocat, Copacabana,  samba, karnevaalit, Kristuspatsas ja uskomaton luonto, meri, metsä, vuoristo ja kaikki Rio de Janeiron ympärillä. Tämä kaupunki ei nuku koskaan, matkanne on elämyksiä ja tapahtumia täynnä!

Kiihkeiden sambarytmien tunnelmissa, iloisten brasilialaisten joukossa koet unohtumattomia hetkiä ja suuria tunteita! Lähde turvallisesti ja vaivattomasti kauttamme matkaan – perillä Sinua odottaa lentokenttäkuljetus ja majoitus, josta kuljetukset Sambodromolle. Sambaliput sisältyvät myös matkan hintaan.

Buzios

Rion nähtävyyksien ja elämänmenon jälkeen haluatte ehkä hieman rauhallisempaa lomailua. Suosittelemme viettämään muutaman päivän nähtävyyksien katsomiseen Riossa ja jatkamaan matkaa n.190 km Rio de Janeirosta sijaitsevalle, viihtyisälle rantalomakohteelle, Buziokselle. Buzios on kehittynyt pienestä kalastajakylästä kulinaristien ja taiteenrakastajien lomakohteeksi. Pientä ja intiimiä Buziosta ympäröi jopa 17 erilaista hiekkarantaa, josta varmasti jokainen löytää mieleisensä. Kävely mukulakivikaduilla ja rannoilla, snorklaus ja sukellus, sekä purjehdus ovat täällä suosittuja. Illanviettopaikat ja lämminhenkiset ravintolat kutsuvat nauttimaan lomakohteen tunnelmasta!

Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Brasilia Rion karnevaalit ja Buzios

Hinta alkaen 1845 €

Pyydä tarjous!

Hintaesimerkkimme 5 pv:  1845 € / hlö 
1765 € / hlö jaetussa H3:ssa
2275 € / hlö majoitus H1:ssä

Hintaesimerkkimme 8 pv:  2060 € / hlö
1930 € / hlö jaetussa H3:ssa
2830 € / hlö majoitus H1:ssä

***

Buzioksen 2 yötä / 3 päivää lisäpaketti  

Boutique hotelli Porto Bay Buzios 4****
H2 sis. aamiaiset 540€ / hlö , lisäyöt 200€ / hlö/yö
H3 sis. aamiaiset 515€ / hlö, lisäyöt 196€ / hlö/yö
H1 sis. aamiaiset 920€ / hlö, lisäyötä 403€ / hlö/yö

Hintaan sisältyy:
* Meno-paluu kuljetukset Rio – Buzios – Rio
* Kahden yön majoitus Boutique 4* hotellissa Porto Bayssa aamiaisin

Posada dos Buzios hotel 3***
H2 415€ / hlö, lisäyöt 148€ / hlö/yö
H3 375€ / hlö, lisäyöt 130€ / hlö/yö
H1 710€ / hlö, lisäyöt 290€ / hlö/yö

Hintaan sisältyy:
* Meno-paluu kuljetukset Rio-Buzios-Rios
* Kahden yön majoituks Posada dos Buzios hotellissa 3* aamiaisin

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios

Brasilia Buzios Porto Bay Buzios hotelli. Tämä viihtyisä ja kauniisti sisustettu boutique hotelli sijaitsee trooppisen metsän ympäröimänä, kuitenkin lähellä Buzioksen rantaa ja illanviettopaikkoja.

Lue lisää
Brasilia Buzios Pousada dos Buzios

Rauhallinen ja kauniin ympäristön omaava majatalohotelli. Kävelymatkan päässä Rua das Pedrasista, jossa viihtyisät pienet kaupat, baarit ja ravintolat sijaitsevat . Hotelli on suhteellisen uusi ja huoneet tilavat.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Acapulco Copacabana

Siisti perustason hotelli erinomaisella paikalla Copacabanan rannan ja sokeritoppavuoren läheisyydessä. Ympäristössä kauppoja, kahviloita, baareja, ravintoita, vilkasta elämänmenoa.

Lue lisää
Brasilia Rio de Janeiro Golden Park Hotel

Siisti turistiluokan hotelli keskeisellä paikalla Rio de Janeirossa, kävelymatkan päässä maanalaisen asemalta. Hotellilla on siistit, vaikkakin yksinkertaiset huoneet, sekä erinomainen aamiainen.

Lue lisää

Brasilia  on Etelä-Amerikan suurin valtio ja se tunnetaan parhaiten sademetsistään, mutta heti seuraavalla sijalla tulee intohimo jalkapalloon.
Pääkaupunki: Brasilia
Virallinen kieli: Portugal
Valuutta: Brasilian real
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Brasiliassa turistina 90 päivää ilman viisumia. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Terveysselvitys: Terveysselvityksen tarpeellisuus kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstäsi.  (vakuutusyhtiö saattaa vaatia terveysselvitystä ja rajata sen perusteella korvausvastuuta hoidoissa, jotka liittyvät jo ennen matkaa olemassa olleeseen sairauteen)

Aikaero Suomeen: Kesäisin: – 6 tuntia Talvisin: – 4 tuntia
Ilmasto: Brasiliassa on trooppinen ilmasto paitsi eteläosissa ilmasto on subtrooppinen. Pohjoisilla alueilla lämpötilat ovat noin 30 astetta suurimman osan vuodesta, kun taas Rio de Janeiron alueella lämpötila vaihtelee 23 ja 28 asteen välillä.

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Rio de Janeiro – Helsinki
* Lentokenttäkuljetukset kenttä-hotelli-kenttä Riossa
* Neljän yön paketissa majoitus Golden Park hotellissa *** ajalla 1.-5.3.2019
* Seitsemän yön paketissa majoitus Acapulco Copacabana hotellissa **** ajalla 1.-8.3.2019
* Kuljetukset hotelli – Sambodromo-hotelli
* Pääsyliput Sambodromoon 3.-4.3.2019 kulkueisiin alueilla 2 tai 3

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin valmiita matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Useisiin näistä matkoista sisältyy opastus. Opastus on useimmissa perillä kohteessa, ei lentojen aikana, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Varaa matka/Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

Matkaehdot

Räätälöityihin matkapaketteihin sovelletaan Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen.

Tapahtumaliput

Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle. Linkit muihin sivustoihin – käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

Passi ja viisumi

Matkustajan velvollisuus on huolehtia siitä, että hänellä on matkaa varten tarvittavat matka-asiakirjat. Tarkista passia, viisumia ja mahdollisia muita asiakirjoja koskevat vaatimukset kohdemaan lähimmästä edustustosta.
Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Matkavakuutukset  

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

Hyvä tietää – matkaohjeita

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!