Karibian iloisen lämmin tunnelma vie takuulla sydämesi, joten valmistaudu elämyksiä ja huikeita maisemia täynnä olevaan häämatkaan. Antaudu Karibian huumalle!

Curacao on Alankomaille kuuluva auringonpalvojan ja sukeltajan lomasaari, sillä Curacao tunnetaan erityisesti upeista koralliriutoistaan, joiden ansiosta saari on suosittu sukelluskohde. Curacaon saaren sukellus-ja snorkalusmaastot koralliriuttoineen ovatkin maailman upeimpia. Saari tarjoaakin 40 erilaista sukellusvesialuetta värikkäine kaloineen ja koralleineen.

Yli 30 pienehköä hiekkarantaa tarjoavat auringonpalvojalle rennon paratiisin, mutta saari pitää sisällään paljon enemmän kuin hiekkaa, aurinkoa ja turkoosia merta. Kierrokselle kannattaa lähteä sunnuntaina. Silloin paikalliset perheet pakkaavat ruoat mukaan rantapiknikiä varten. Kirkas turkoosi vesi virkistää, ja pikkuisista kojuista voi ostaa paikallisia herkkuja. Pienten rantojen lisäksi länsikärjen valtti on Cristoffelin luonnonpuisto, jonka korkeimmalla vuorenhuipulla on pidetty häät! Lähes kaikki uimarannat sijaitsevat suojaisilla rannoilla Curacaon lounaisosissa.

Valloita Curacaon eläväinen saari ja nauti innostavista vaellusreiteistä, pyöräilystä tai mönkijäsafareista alueille, joihin ei autolla edes pääse!

Curacaolla on hyvin monipuolinen urheilutarjonta; sukeltaminen, vuoripyörily, sekä surffaus, joiden lisäksi voi myös harrastaa mm.ratsastusta, kalastusta, golfia, tennistä, suosittua strategia-ja yhteisöpeliä paintballia. Curacaolla on myös kaksi tunnettua Jooga keskusta, saari on unohtumaton kohde niin mielelle, kuin aisteillekkin!

Tutustu myös Unescon maailmanperintökohteeseen, värikkääseen Willemstadin pääkaupunkiin. Pastellinsävyiset talot tuovat mieleen pikku-Amsterdamin. Willemstad tarjoaa karibialaista, lämmintä tunnelmaa, mukavia ostoshetkiä, sekä viihtyisän iltaelämän rytmikkäine orkestereineen.

Jos matkaat talvikaudella Curacaolle, muista yleensä maaliskuulle sijoittuvat, värikkäät karibialaiset karnevaalit! Kysy lisää karnevaalien ajankohdasta toimistoltamme!

 

Curacao häämatka

Hinta alkaen 1 480 €

Pyydä tarjous!
Häämatkaedut

Avila Beach Hotel

Huonetason korotus varatessa Belle Alliance Deluxe huoneen tai Octagon Superior huoneen, sekä pullollinen kuohuviiniä saavuttaessa.
Häämatkan tulee tapahtua 3 kk:n sisällä vihkimisestä.

Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 09:37:02

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!