Idyllinen rantalomakaupunki Almunecar

sijaitsee Andalusian Costa Tropicalin alueella, Malagasta itään, Nerjan lähettyvillä.  Alue on lomakohteena myös espanjalaisten suosiossa nauttiessaan mikroilmastostaan, joka ei ole niin paahtavan kuuma kesäaikana.  Matkalla Almunecariin näkyy hedelmäviljelmiä ja romanttisia rantapoukamia. Almunecarista Almerían suuntaan rantaviiva jatkuu silmiä hivelevän kauniina.

Täällä näette auringonnousun rauhallisen merenrantakaupungin silmin, meren kohinan kantautuessa korviinne, pienten, värikkäiden liikkeiden avatessa ovensa, roomalaisen kylpylän odottaessa käyntiänne.   Päiväänne voi sisältyä vaikka käynti Andalusian isoimmassa akvaariossa, jossa kävellään lasitunnelissa haiden uiskennellessa ympärillänne. Vauhdikkaampaan menoon pääsee mukaan Agua Tropic vesipuistossa. Almunecar on myös suosittu sukelluskohde, josta löytyy sukelluskouluja myös aloittelijoille.

Hotel Suite Albayzin del Mar 4****

Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi. Sviiteissä on valittavana joko yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta. Valkoinen sisustus ja laadukkaat sisustusmateriaalit tekevät huoneista ylelliset.

Hotellialueella on upea, iltavalaistu allasalue baareineen. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä rannalta ja keskustan ostos- ja illanviettopaikoista. Alle 15-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi majoittuessa aikuisten kanssa. Mahdollisuus myös puoli-tai täysihoitoon.

Häämatkalaisille ja juhlamatkalaisille on huoneeseen varattu saavuttaessa kuohuviiniä ja suklaata.

Espanja Almunecar häämatka

Hinta alkaen 1290 €

Pyydä tarjous!
Häämatkaedut

Huoneessa on saavuttaessa kuohuviiniä ja suklaata.

Hotellissa on upeat puitteet myös häiden järjestämiselle, kysy lisää toimistostamme!

Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 08:53:23

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!