Idyllinen rantalomakaupunki Almunecar

Almunecar sijaitsee Andalusian Costa Tropicalin alueella, Malagasta itään, Nerjan lähettyvillä.  Alue on lomakohteena myös espanjalaisten suosiossa nauttiessaan mikroilmastostaan, joka ei ole niin paahtavan kuuma kesäaikana.  Matkalla Almunecariin näkyy hedelmäviljelmiä ja romanttisia rantapoukamia. Almunecarista Almerían suuntaan rantaviiva jatkuu silmiä hivelevän kauniina.

Espanjan Almunecar häämatka on täynnä kauniita nähtävyyksiä ja rentoutumista. Täällä näette auringonnousun rauhallisen merenrantakaupungin silmin, meren kohinan kantautuessa korviinne, pienten, värikkäiden liikkeiden avatessa ovensa, roomalaisen kylpylän odottaessa käyntiänne. Päiväänne voi sisältyä vaikka käynti Andalusian isoimmassa akvaariossa, jossa kävellään lasitunnelissa haiden uiskennellessa ympärillänne. Vauhdikkaampaan menoon pääsee mukaan Agua Tropic vesipuistossa. Almunecar on myös suosittu sukelluskohde, josta löytyy sukelluskouluja myös aloittelijoille.

Hotel Suite Albayzin del Mar 4****

Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi. Sviiteissä on valittavana joko yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta. Valkoinen sisustus ja laadukkaat sisustusmateriaalit tekevät huoneista ylelliset.

Hotellialueella on upea, iltavalaistu allasalue baareineen. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä rannalta ja keskustan ostos- ja illanviettopaikoista. Alle 15-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi majoittuessa aikuisten kanssa. Mahdollisuus myös puoli-tai täysihoitoon.

Häämatkalaisille ja juhlamatkalaisille on huoneeseen varattu saavuttaessa kuohuviiniä ja suklaata.

Espanja Almunecar häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Espanja Almunecar häämatka

Hinta alkaen 1290 €

Pyydä tarjous!
Häämatkaedut

Huoneessa on saavuttaessa kuohuviiniä ja suklaata.

Hotellissa on upeat puitteet myös häiden järjestämiselle, kysy lisää toimistostamme!

Hotel Suite Albayzin del Mar 4****

Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta! Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi.

Hintaesimerkkimme Hää-/Juhlamatkapaketille 8 pv: 1290 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Malaga – Helsinki
* Lentokenttäverot
* Majoitus hotelli Albayzin del Mar**** sviitissä
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Häämatkalaisille kuohuviiniä ja suklaata sviittiin saavuttaessa

Lisämaksusta:
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle sisältäen viinit yhteensä 68 euroa!

Hää-/Juhlamatkalaisille on huoneeseen varattu saavuttaessa kuohuviiniä ja suklaata.

Hotellissa on upeat puitteet myös häiden järjestämiselle, kysy lisää toimistostamme!


Espanja Granada Almuneckar tekemistä ja käyntikohteita

Nähtävyys/retkeilykohteita Almunecarissa

1) San Miguelin linna

Tälle ikivanhalle, n. 100 v. ennen kristusta perustetulle linnoitukselle kannattaa kiivetä. Aikoinaan täällä sijaitsi 40-torninen linna kylpylöineen ja moskeijoineen, mutta se tuhoutui sodan jaloissa. Väliaikaisesti tällä paikalla oli kaupungin hautausmaa, mutta vuonna 1986 paikkaa alettiin uudelleen restauroida. Paikan päällä pystyy helposti erottamaan ikivanhat ja uudelleen rakennetut linnan osat toisistaan.

2) Cueva de Siete Palacios, holvikaarialue, joka sijaitsee San Miguelin linnan juurella ja on avattu museoksi. Nimestään huolimatta holvikaaristo ei sijaitse luolissa.

3) Arkkitehtuurinen kohde, Iglesia de la Encarnacion, Almunecarin vanhassa kaupungissa. Kirkkoa alettiin rakentaa v.1557 ja se valmistui 1600-luvulla. Kirkko remontoitiin 2000-luvulla, mutta jäljelle jätettiin kauniit ikivanhat frescot.

4) Roomalainen kylpylä ajalta, jolloin Almunecar oli tärkeä roomalaisten kaupankäyntipaikka. Kylpylässä vietettiin aikaa, neuvoteltiin liikeasioista ja ”verkostoiduttiin” sen ajan kulttuurin mukaisesti

5) Perjantai- ja sunnuntaipäivän markkinat Paseo Blas Infantella, joka sijaitsee Almunecarin linja-autoaseman ja rantatien välissä. Perjantaisin markkinat ovat erittäin edulliset ja vilkkaat.

6) Vanhan kaupungin lukuisat pienet kujat ovat käymisen arvoiset. Vanha kaupunki on asutettu, joten täällä ei joka puolella ole pieniä ravintoloita, vaan hyvinkin espanjalainen elämänmeno ja tunnelma.

7) Almunecarin rantaviivaa riittää 19 km ja alueelta löytyy 26 erilaista rantaa. Snorklaus on yleistä rannoilla ja sukelluskoulukin löytyy Marina del Este’n rannalta.

Venevuokrausta, sekä surffausta voi harjoittaa esim. La Herraduran rannalla. Cotobro ranta on tunnettu ravintoloistaan ja yöelämästään.

Varoitusliput varoittavat, jos rannalle on uinut meduusoja.

8) Bonsai puiden täyttämä museo, viileä levähdyspaikka Enyan musiikin soidessa taustalla

9) Mahuelon kasvitieteellinen puutarha, josta löytyy monia subtrooppisia kasveja mm. Kuubasta ja Brasiliasta

10) Mahuelon vieressä sijaitseva Loro Sexi lintutarha, josta löytyy jopa 180 erilaista lintulajia ja kaktuspuutarha

11) Vesipuisto ” Playa de Velilla” , kaikenikäisten matkaajien suosikki vesiliukumäkineen

Espanja Granada Almunecar Hotel Suite Albayzin del Mar

Hotelli kuin tuhannen ja yhden yön sadusta!

Heti aulaan saavuttaessa hotellista huokuu tyylikäs ja hienostunut ilmapiiri. Huoneet ovat sviittejä, joissa olohuone, makuuhuone ja keittiö, sekä aurinkoinen terassi. Sviiteissä on valittavana joko yksi, kaksi tai kolme makuuhuonetta. Valkoinen sisustus ja laadukkaat sisustusmateriaalit tekevät huoneista ylelliset.

Lue lisää

Espanja on tunnettu tapaksista ja viineistä ja se kuuluukin maailman suurimpiin viinintuottajamaihin.
Pääkaupunki: Madrid
Virallinen kieli: Espanja
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Costa del Solin ilmasto

Kaupungissa vallitsee välimerellinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että kesät ovat pitkiä, kuumia ja kuivia ja talvet ovat hieman viileämpiä ja suurempaa mahdollisuutta sateeseen. Paras aika matkustaa Fuengirolaan on keväällä tai syksyllä mukavan lämpötilan ja runsaan auringonpaisteen vuoksi. Varhaisen kevään keskilämpötila on 14 °C ja ylin lämpötila 18 °C vuorokauden huippuaikoina.  Säätila syys- lokakuussa keskimäärin päivällä 19-24°C, yöllä 15-19°C ja vesi 20-22°C. Talvi on vuoden kostein aika, mutta sade ei estä lomaasi, koska sateet ovat yleensä lyhyitä ja kevyempiä.

 

Hintaesimerkkimme Hää-/Juhlamatkapaketille 8 pv: 1290 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – Malaga – Helsinki
* Lentokenttäverot
* Majoitus hotelli Albayzin del Mar**** sviitissä
* Buffetaamiaiset hotellissa
* Häämatkalaisille kuohuviiniä ja suklaata sviittiin saavuttaessa

Lisämaksusta:
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle sisältäen viinit yhteensä 68 euroa!

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!