Karibian vehreä maustesaari kutsuu häämatkalle!

Miltä tuntuisikaan uida vesiputouksen alla Grenadalla? Tämä vehreä ja runsaskasvistollinen saari  on tunnettu kauniista vesiputouksistaan.  Saarella on rento, karibialainen elämänmeno, jossa musiikki ja ilo kohtaavat. Trekkausretken vastapainoksi saarelta löytyvät upeat valkohiekkaiset rannat ja värikäs vedenalainen elämä.

Grenada muodostaa yhdessä läheisien Carriacou ja Petite Martiniquen saarten kanssa Karibialaisen Helmen, jossa vierailija voi upota tyyneyteen ja seesteisyyteen ja nauttia lämpimästä merituulesta ja pehmeän kuunvalon loisteesta.

Grenada häämatka Karibialla

Tällä häämatkalla löydät monipuolisen valikoiman paikkoja, joissa voi nauttia tuoreita kalaruokia, auringonpaahtamia sitrushedelmiä ja mm. perinteisesti valmistettua rommia. Ravintolatarjontaa löytyy aina viiden tähden hotelleista paikallisiin ravintoloihin asti. Lähde mukaan saarikierrokselle, jossa koet sademetsän vesiputouksineen, mausteviljelmät, sekä vanhat linnoitukset historioineen ja vieraile tunnelmallisella maustetorilla saaren historiallisessa pääkaupungissa St.Georgs’issa. Merenalainen elämä on myös elämys sinänsä, suosittelemme päivän sukellusretkeä Grenadan saarelta läheiselle Carriacoun saarelle tai valitse yli 50 sukelluspaikasta teille mieluisin.

Grenada häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Grenada häämatka Karibialla

Hinta alkaen 1170 €

Pyydä tarjous!

Hotelli The Flamboyant Hotel & Villas
The Flamboyant Hotel & Villas sijaitsee juuri suositummalla Grand Anse rannalla. Kaikista huoneista avautuu kaunis merinäköala.

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1170 €/hlö

Häämatkaedut:
*
Häämatkalaisille huonetason korotus vallitsevan huonetilanteen mukaan.
* Kukkia ja pullollinen viiniä huoneeseen saavuttaessa

Häämatkapaketti 280 €/pariskunta
Tervetuliasdrinkki, kukkia huoneeseen ja pullollinen shampanjaa saavuttaessa, huoneessa yksityinen veranta ja kaunis näköala merelle, romanttinen aamiainen huoneeseen, shampanja katamaraani risteily ja yksityinen illallinen kahdelle joko rannalla tai puutarhassa


Grenada tekemistä ja käyntikohteita

* Lähde mukaan saarikierrokselle, jossa koet sademetsän vesiputouksineen, mausteviljelmät, sekä vanhat linnoitukset, joilla on mielenkiintoinen historia kerrottavanaan. Fort Matthew  linnoitukselle pääset tutustumaan maanalaisia tunneleita pitkin ja perillä eteesi  avautuu kauniit näköalat.

* Vieraile tunnelmallisella  maustetorilla saaren historiallisessa pääkaupungissa St.Georgs’issa, jonka värikkäillä kaduilla ja kujilla kannattaa pysähdellä vieraanvaraisissa kahviloissa ja ravintoloissa.

* Sukellusretket ja merenalainen elämä on myös elämys sinänsä; suosittelemme päivän sukellusretkeä Grenadan saarelta läheiselle Carriacoun saarelle tai voit valita yli 50 sukelluspaikasta itsellesi mieluisimman.

* Grand Anse Beach on epäilemättä Grenadan kaunein hiekkaranta. Täälläkin voit sukeltaa tai snorklata ja tutustua suureen koralliriuttaan.  Läheisille Carriacoun ja Petit Martiniquen saarille pääset vaivattomasti laivalla päiväretkelle.

* Annandale Falls Patikoimaan pääset saaren banaani- ja mausteviljelmille ja samalla kannattaa vierailla myös saaren sademetsässä. Matka sademetsään kulkee Annandale Falls putousten kautta. Putoukset sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä saaren pääkaupungista, St.Georgesta.  Näille putouksille on rakennettu myös päällystetty tie, jota pitkin patikointi on tehty mahdollisimman helpoksi.

* Concord’in, Mount Carmelin tai Seven Sisters’in vesiputoukset ovat oiva retkikohde, jos kaipaat vaativampaa patikointia, tänne voit lähteä päiväretkelle.

* Belmont Estate sijaitsee noin tunnin maisema-ajelun päässä St. Georgesta, täällä pääset tutustumaan saaren ekosysteemeihin ja  Belmont Estate mauste-, yrtti ja kukkaviljelmiin.

* Grenadalla on myös useita kansallispuistoja, tulivuoria ja järviä.

* Grand Etangin ja Leveran kansallispuistoissa kannattaa vierailla ihailemassa upeita maisemia ja erikoisia eläinlajeja.

* Festivaalit Saarille matkaa suunnittelevan kannattaa huomoida myös Grenadan Vuotuiset Karnevaalit ” Grenada Spice Mas ” , jotka on järjestetty perinteisesti elokuun ensimmäisellä viikolla, sekä pienemmät Cariacoun saarella järjestettävät Cariacou Parang  festivaalit. Tammikuun lopulla, järjestetään saarella jo 45.kerran ” Spice Island Billfish Tournament” eli virallisesti valvotut, kansainväliset kalastusturnajaiset. Purjehdusfestivaaleja, musiikkia, tanssia, karnevaalitunnelmaa ja monenlaisia tapahtumia vuoden ympäri.

Grenadan lämpötila on ympäri vuoden noin 25-30 astetta.

Grenada Laluna Boutique Beach Hotel and Villas

Grenada on tunnettu kauniista rannoistaan. Laluna Boutique Beach Hotel and Villas on kaunis lomakeskus Magazine Beachillä. Kukkien ympäröimä hotelli tarjoaa ylellisiä mökkejä, joissa on oma uima-allas, aasialainen spa ja ravintola.

Lue lisää

Grenada on pieni saarivaltio Karibianmerellä. Se tunnetaan maustesaarena, ja tätä symboloi lipun vasemmalla puolella oleva muskottipähkinä.
Pääkaupunki: St. George’s
Virallinen kieli: Englannin kieli
Valuutta: Itä-Karibian dollari
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi matkustaa maahan passilla, joka on voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta. Paluulippu vaaditaan.
Aikaero Suomeen: -6 tuntia, kesäaika ei ole käytössä.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.

Ilmasto: Grenadan ilmasto on trooppinen. Päivän keskilämpötila on tammi-helmikuussa noin 25 astetta ja heinä-elokuussa 31 astetta. Sadekausi on heinäkuulta joulukuulle, jolloin pasaatituulet tuovat epävakaata ilmaa, ja kuivakausi tammikuulta kesäkuulle. Grenada sijaitsee yleisimmän pyörremyrskyreitin eteläpuolella.

Tiedot sitoumuksetta.

Hää_bride and groom about limousine in wedding day_800x600

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1170 €/hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki-Grenada-Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Majoitus Hotelli The Flamboyant Hotel & Villas 7 vrk merinäköalallisessa kahden hengen huoneessa

Lisämaksusta:
Ateriat: aamiainen + päivällinen 44 €/päivä

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!