Karibian vehreä maustesaari kutsuu häämatkalle!

Miltä tuntuisikaan uida vesiputouksen alla Grenadalla? Tämä vehreä ja runsaskasvistollinen saari  on tunnettu kauniista vesiputouksistaan.  Saarella on rento, karibialainen elämänmeno, jossa musiikki ja ilo kohtaavat. Trekkausretken vastapainoksi saarelta löytyvät upeat valkohiekkaiset rannat ja värikäs vedenalainen elämä.

Grenada muodostaa yhdessä läheisien Carriacou ja Petite Martiniquen saarten kanssa Karibialaisen Helmen, jossa vierailija voi upota tyyneyteen ja seesteisyyteen ja nauttia lämpimästä merituulesta ja pehmeän kuunvalon loisteesta.

Tällä häämatkalla löydät monipuolisen valikoiman paikkoja, joissa voi nauttia tuoreita kalaruokia, auringonpaahtamia sitrushedelmiä ja mm. perinteisesti valmistettua rommia. Ravintolatarjontaa löytyy aina viiden tähden hotelleista paikallisiin ravintoloihin asti. Lähde mukaan saarikierrokselle, jossa koet sademetsän vesiputouksineen, mausteviljelmät, sekä vanhat linnoitukset historioineen ja vieraile tunnelmallisella maustetorilla saaren historiallisessa pääkaupungissa St.Georgs’issa. Merenalainen elämä on myös elämys sinänsä, suosittelemme päivän sukellusretkeä Grenadan saarelta läheiselle Carriacoun saarelle tai valitse yli 50 sukelluspaikasta teille mieluisin.

Grenada häämatka

Hinta alkaen 1170 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 08:32:39

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!