Hääjuhla Seychelleillä tai Hääjuhla Mauritiuksella

Ruokokatos valkoisine hiljalleen liehuvine verhoineen rauhallisella rannalla turkoosin veden lipuessa rantaan, lämmin tuulenvire hiuksissanne, rakkaus silmissänne.  Olisiko parempaa paikkaa maan päällä sanoa toisillenne ” Tahdon” Oli kyseessä sitten yksityisesti teidän hääjuhlanne tai perhejuhla, johon kutsutte sukulaisia ja ystäviä mukaan, järjestämme vieraillenne upeat puitteet kahdeksassa eri hotelliresortissa Mauritiuksella sekä yksityisellä saarella St.Anne Resortissa Seychelleillä.

Täydellinen hääjuhlanne Espanjan auringon alla

Aurinkorannikko ei turhaan ole aurinkoista nimeään saanut, Espanjan eteläosissa sijaitseva alue on suurimman osaa vuodesta aurinkoinen ja lämmin. Tämä monelle niin tuttu ja edullinen kohde sijaitsee vain neljän tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Upea ympäristö, meri ja vuoret luovat hienot puitteet elämänne juhlalle. Lämpimät talvikuukaudet tammikuusta huhtikuuhun antavat erinomaiset mahdollisuudet talvihäille kesäisissä olosuhteissa. Myös hinnat ovat talvikuukausina aina edullisemmat ja niin teille hääparille, kuin vieraillekin jää ainutlaatuiset muistot häistänne Espanjan auringon alla.

Ikimuistoiset häät laivalla

Haluatteko kokea yhdessä Karibian auringon, eksotiikan ja lämmön vai Välimeren kauniit maisemat ja romanttiset kaupungit, hääristeily tarjoaa teille unelmienne häämatkan. Laivalla teille tarjotaan ensiluokkaista palvelua, uskomattoman upeita kokemuksia sekä huikean hyviä aterioita, jotka muistatte läpi elämänne. Vastavihittynä avioparina juuri nyt on teidän hetkenne nauttia ja pitää hauskaa. Laivalla teillä on aikaa toisillenne, mutta voitte myös nauttia risteilystä matkakumppanienne kanssa. Jokainen risteilypäivänne on unohtumaton kokemus.

 

Matkajärjestelyt häävieraille

Hinta alkaen 960 €

Pyydä tarjous!
Häämatkaedut

Erityiset häälahjat vihkiparille:

Shampanjaa ja hedelmiä huoneeseen saavuttaessa
Lahjakortti Beachcomberin liikkeeseen
Kylpylähoito pariskunnalle
Tarjottu lounas oleskelun aikana

Esimerkkipakettimme häiden järjestämisestä Seychelleillä

Klassinen vihkipaketti 960,-
5*****hotelliresort Sainte Anne Resort & Spa

Hintaan sisältyy:
Lain mukaiset kulut ( mm. valaehtoinen todistus, hallinnolliset kulut )
Vihkiminen
Tilaisuutenne järjestelyihin vihkiytynyt hääkoordinaattori
Kuljetukset rekisteröintitoimistoon
Erillinen huone morsiamelle ennen vihkimistä ( huoneen saatavuuden mukaan)
Hääpaikan koristelu ja stailaus
Juhlallinen aamiainen huoneeseen
Morsiuskimppu
Sulhasen kukka
Hääkampaus morsiamelle
Hääkakku ( 10 henkilön )
Häämusiikki

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!