Jumalten saarelle romanttiselle häämatkalle

Balia on verrattu trooppiseen puutarhaan, moninaisen ja värikkään kasvistonsa vuoksi.  Bali on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme. Balilainen ystävällisyys ja vieraanvaraisuus, rauhallinen tunnelma ja uskonnollisuus jättävät mieliinne unohtumattoman kokemuksen.

Indonesia Bali häämatka

Hääpareille suosittelemme saaren lounaisrannikolla sijaitsevaa Alila Villa Soori hotellia. Paikkaa voi hyvin kutsua maanpäälliseksi paratiisiksi.  Sijaiten lähellä kuuluisaa Tanah Lot temppeliä, tämä ylellinen merenrantaresort johdattaa teidät syvälle rentoutumiseen.  Toisella puolella riisipellot, toisella puolella Intian valtameri – ympäristö rauhoittaa ja virkistää aisteja.

Yhdistä useampi kohde Balilla häämatkapakettiin; esim. Bali – Lombok on erinomainen yhdistelmä.

Indonesia Bali häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Indonesia Bali häämatka

Hinta alkaen 2620 €

Pyydä tarjous!

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2620 € / hlö

Yhdistä useampi kohde Balilla häämatkapakettiin; esimerkiksi Bali – Lombok on erinomainen yhdistelmä.

Matkaohjelma esimerkki: Bali Häämatka

Bali, Indonesian paratiisisaari, tarjoaa täydelliset puitteet romanttiselle häämatkalle. Upeat rannat, vehreät riisiterassit ja rikas kulttuuri tekevät tästä saaresta ihanteellisen kohteen. Tämä kahdeksan päivän matkaohjelma alkaa Helsingistä ja vie teidät nauttimaan unohtumattomista hetkistä Bali Villa Soori -hotellissa.

Saapuminen Balille

Lennä Helsingistä Balin taianomaiseen maailmaan ja saavu Ngurah Rain kansainväliselle lentoasemalle. Paras tapa siirtyä lentoasemalta Bali Villa Soori -hotelliin on varata etukäteen yksityinen kuljetus, joka vie teidät suoraan perille. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee rauhallisella rannalla ja tarjoaa täydellisen yksityisyyden ja luksuksen.

Päivä 1-2: Rentoutuminen ja tutustuminen hotellialueeseen

Ensimmäiset kaksi päivää ovat täydellisiä rentoutumiseen pitkän matkan jälkeen. Bali Villa Soori tarjoaa upeat puitteet rentoutumiseen, mukaan lukien yksityiset uima-altaat ja spa-palvelut. Nauti aamiaisesta omassa villassanne ja viettäkää päivät rannalla tai altaalla rentoutuen. Illallisella voitte nauttia hotellin ravintolan herkullisia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, täydellisiä romanttisiin hetkiin.

Päivä 3: Ubud ja riisiterassit

Vietä päivä tutustumalla Ubudin taiteelliseen ja kulttuuriseen keskukseen. Käykää Ubudin apinametsässä, jossa näette viehättäviä temppeleitä ja vilkkaita apinoita. Ihaile Tegallalangin kuuluisia riisiterasseja ja nauti lounasta upeilla maisemilla varustetussa ravintolassa, kuten Kampung Caféssa. Illalla palatkaa hotellille ja nauttikaa romanttinen illallinen Cuca-ravintolassa, joka tarjoaa innovatiivista ja herkullista ruokaa.

Päivä 4: Tanah Lot ja Canggu

Tutustu Tanah Lotin ikoniseen meritemppeliin, joka sijaitsee dramaattisella kallioisella saarella. Tämä kuvankaunis temppeli on yksi Balin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Käykää myös Canggussa, joka on tunnettu rannoistaan ja rennosta surffikulttuuristaan. Illalla voitte nauttia illallista La Brisa -ravintolassa, joka sijaitsee kauniilla rannalla ja tarjoaa upeita auringonlaskuja.

Päivä 5: Nusa Dua ja vesiputoukset

Vietä päivä Nusa Duan kauniilla rannoilla, jotka ovat tunnettuja valkoisesta hiekastaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Rentoutukaa rannalla ja nauttikaa trooppisista juomista. Iltapäivällä käykää Tegenunganin vesiputouksella, jossa voitte ihailla luonnon kauneutta ja virkistäytyä raikkaassa vedessä. Illalla suuntaa Jimbaranin kuuluisalle rannalle ja nauti tuoreista merenelävistä romanttisessa ympäristössä Jimbaran Bay Seafood Clubilla.

Päivä 6: Seminyak ja rantaklubit

Tutustu Seminyakin tyylikkääseen ja vilkkaaseen alueeseen. Käykää paikallisissa putiikeissa ja taidegallerioissa sekä rentoutukaa upeissa rantaklubeissa, kuten Ku De Ta tai Potato Head Beach Club. Näissä klubeissa voitte nauttia cocktailit ja katsella auringonlaskua meren äärellä. Illalla voitte illastaa Sarong-ravintolassa, joka tarjoaa modernia aasialaista ruokaa romanttisessa ympäristössä.

Päivä 7: Balin temppelit ja kulttuuri

Vietä päivä tutustuen Balin rikkaaseen kulttuuriin ja henkeäsalpaaviin temppeleihin. Käykää Besakihn temppelissä, joka on Balin suurin ja tärkein hindutemppeli. Ihaile myös Uluwatu-temppeliä, joka sijaitsee korkealla jyrkänteellä ja tarjoaa upeat näkymät Intian valtamerelle. Päättäkää päivä romanttisesti nauttimalla illallista The Samaya Seminyakin Breeze-ravintolassa, jossa voitte nauttia herkullisista ruoista ja upeasta merinäköalasta.

Päivä 8: Paluu kotiin

Viimeinen päivä alkaa rauhallisesti hotellin aamiaisella ja rentoutumisella ennen paluuta. Hotelli järjestää kuljetuksen lentoasemalle, josta lennät takaisin Helsinkiin, mukanasi upeat muistot unohtumattomasta häämatkasta Balilla.

Bali tarjoaa täydellisen yhdistelmän romantiikkaa, seikkailua ja rentoutumista.

 

Indonesia Bali Villa Soori

Korkeatasoinen Villa Soori Resort sijaitsee saaren lounaisosissa merenrannalla, lähellä erittäin suosittua Tanah Loh’in temppeliä. Hotelli on vähän päälle tunnin ajomatkan päässä lentokentältä.

Lue lisää

* Bali tarjoaa jännittäviä vesiurheilulajeja, kuten snorklausta, sukellusta, veneristeilyjä ja koskenlaskua.

* Päiväretkillä voit tutkia Balin hämmästyttävää luontoa, maaseudun kyliä ja ainutlaatuista kulttuuria. Balilaiset ottavat sinut aina vastaan vieraanvaraisesti ja hymy kasvoillaan.

* Safari- ja meripuisto Bali Eläintarha on koti yli 350 eksoottiselle eläimelle, joista suurin osa on kotoisin Indonesiasta. Eläintarhassa on kolme eri aiheista eläinpuistoa: Bird Park, Lizard Park ja Elephant Safari.

* Vierailuja temppeleissa, joita on useita Balilla.

* Monkey Forest, Neka taidemuseo, Ubudin perinteiset markkinat

* Bali kasvipuutarha, Kintamani, Ulun Danu Batur temppeli ja tulivuori

* Vaellus Rinjani tulivuorelle Mount Rinjani, Lombokin korkein huippu (3726 m), yhdistää uskonnollisia pyhiinvaeltajia ja seikkailua hakevia turisteja. Kraateria ympäröi järvi, joka on 5 kilometriä leveä ja tunnetaan nimellä Segaran anak, mikä tarkoittaa järven lasta. Tämä kraatteri on myös aktiivinen tulivuori, nimeltä Gunung Baru.

* Elämä on Uskonto  ja Uskonto  on Elämä Balilaisille uskonto on hyvin keskeinen asia ja se on mukana jokapäiväisissä askareissa. Balilaisen kulttuurin kiehtovuus näyttäytyy värikkäinä  ja koskettavina rituaaleina, joilla jumalia palvotaan. Avaa ovi tähän mystiseen maailmaan!

* Kutan ja viereisen Legianin rannan välillä kulkee loputon virta moottoripyöriä ja autoja. Teiden vierustoilla seuraavat värikkäät kaupat , ravintolat ja baarit toinen toistaan.  Rauhallisempaa elämänmenoa löytyy pohjoisemmasta uudelta trendikkäältä Seminyakin, sekä etelärannalta Jimbaranin alueelta.

* Sanurin rannan hotellit ja alue ovat tasokkaampia kuin Kutan. Täältä löytyvät myös useat hyvätasoiset, hotellialueiden suojissa sijaitsevat bungalowalueet, sekä 9-reikäinen golfkenttä.

* Nusa Duan alueelle on rakennettu useita luxusluokan hotelleja uima-altaineen,  puutarhoineen ja ravintoloineen.  Alue on erinomainen , kun halutaan yksityisyyttä ja rauhallisuutta.  Täältä löytyy myös 18-reikäinen golfkenttä.

* Jimbaran – Ylellinen alue, jossa upeita luksushotelleja ja hieno, rauhallinen ranta. Balin etelärannikolla, Jimbaranin alueella sijaitseva upea hotelliresort. Hotellin edustalla aukeaa upea, loputon valkea hiekkaranta ja ympäristö tarjoaa  14 hehtaaria trooppista maisemaa. Hotelliresort on hieno kohde mm. juhlamatkaa viettäville. Bali on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta parhaimmat säät ovat juuri meidän kesäaikanamme. Matkat kannattaa ehdottomasti varata  hyvissä ajoin. Balilta pääsee myös ympäristön muille saarille katamaraaneilla ja Lombokille myös lentäen.

* Ubud – merkittävä kaupunki Balin saaren keskustassa. Yli vuosisadan se on ollut taiteen, tanssin, sekä musiikin keskus saarella. Ubud on kiehtova kohde taiteiden keräilijöille, taiteista ja kirjallisuudesta ja luovuudesta kiinnostuneille matkaajille. Myös reppumatkaajat suosivat edelleen Ubudin kaupunkia. Ubudia ympäröivät suuremmoiset Balilaiset maisemat:  kauniisti aaltoilevat riisipellot, pienet kylät, taide-ja käsityökeskukset, muinaiset temppelit, palatsit, joet,  sekä edulliset, kuin harvinaislaatuiset luksus luokan hotellit. Ubudin keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuden kulkea nopeasti niin vuorille, kuin rannoille, sekä isompiin keskuksiin.

Bali tunnetaan Indonesian helmenä.
Pääkaupunki: Jakarta
Virallinen kieli: bali, indonesia
Valuutta: Indonesian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Indonesiaan viisumin, ja sen voi ostaa lentokentällä Balille saavuttaessa. Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk saapumispäivän jälkeen. Paluulippu – lentoyhtiöt ja myös maahanmuuttoviranomaiset voivat vaatia, että sinulla on paluulippu.  Indonesian ulkomaan lähtövero IDR 150.000 maksetaan käteisellä Denpasarin lentokentällä pois lähdettäessä.
Täytä ONLINE-tulli-ilmoituslomake saapuessasi Balille tästä >
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto: Balilla vallitsee trooppinen ilmasto ja sää on tasaisen lämmin ympäri vuoden. Päivälämpötilat Balilla ylittävät 30 astetta ympäri vuoden ja merivesi on 25-27 asteista. Sadekausi Balilla ulottuu marraskuulta maaliskuulle, jolloin iltapäivisin esiintyy lyhyitä, trooppisia sadekuuroja.
Aikavyöhyke +8 Kesäaika ei ole käytössä

Tiedot sitoumuksetta.

 Lisämaksusta:
* Viisumi, sen voi ostaa lentokentällä Balille saavuttaessa.
* Passin tulee olla voimassa vähintään 6kk saapumispäivän jälkeen.
* Indonesian ulkomaan lähtövero IDR 150.000 maksetaan käteisellä Denpasarin lentokentällä pois lähdettäessä.
Tiedot sitoumuksetta.

Bali_Alila Villas Soori - Cooking Class_800x600

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Denpasar – Helsinki
* Majoitus  7 yötä Alila Villa Soori Beach Pool villassa
* Meno-paluukuljetukset kentältä hotelliin
* Saavuttaessa nopeutettu maahantuloprosessi
* Tervetuliaisdrinkki  hotelliin saavuttaessa
* Päivittäinen a la carte aamiainen tarjoiltuna pääravintolassa tai villassa
* Kukkia ja hedelmäkori saavuttaessa
* 15 minuutin jalkahieronta saavuttaessa
* Pullollinen shampanjaa pikkupurtavien kera saavuttaessa
* Hääkakku saavuttaessa
* Kolmen ruokalajin illallinen yhtenä päivänä
* 75 min. Balilainen kylpylähoito
* Romanttinen kynttiläillallinen
* Pullollinen puna-tai valkoviiniä
* Päivittäinen sanomalehti
* Päivittäinen vesipullo
* Ilmainen wi-fi internet

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Hotel Alila Villa Soori*****

Korkeatasoinen hotelliresort, joka sijaitsee saaren lounaisosissa merenrannalla, lähellä erittäin suosittua Tanah Loh’in temppeliä. Hotellin ympäristö on vihreää, rehevää ja kuvauksellisen kaunista. Merenrantavilloista ja hotellin alueelta on uskomattoman kauniit näkymät.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!