Etsi ja tule löydetyksi – tällä matkalla saat kokea elämyksiä 

Sovita Intian rytmi sydämeesi, täydelliset värit ajatuksiisi ja löydä omanlaisesi Intia. Täällä kukaan ei välty elämyksiltä; itse asiassa kaikki aistisi vastaanottavat niin paljon kokemuksia, että niiden läpikäyminen  jatkuu vielä palatessasi kotiin. Intia on ystävällinen, lämmin, vastaanottava – ainutlaatuinen kokemus  itsessään. Intia Kultainen kolmio ja Goan rantaloma häämatka jää varmasti elämään matkalaisen sydämeen ja mieleen.

Intia Kultainen kolmio ja Goan rantaloma

Tutustu Intian kultaiseen kolmioon Delhiin, Jaipuriin ja Agraan. Näistä kohteista tulet löytämään historiaa, muistomerkkejä, kaunista arkkitehtuuria, palatseja ja hiekkakivikaupunkeja. Selvitä historialliset tarinat 300 vuoden takaa ja nauti Intian kulttuurista ja herkullisesta ruuasta seikkailun lomassa. Ja kun olet nähnyt ja kokenut kaiken tämän, voit rentoutua Goalla tunnelmallisessa rantahotellissa Kenilworth Beach Resort & Spa.

Intia Kultainen kolmio ja Goan rantaloma

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Intia Kultainen kolmio ja Goan rantaloma

Hinta alkaen 1770 €

Pyydä tarjous!

Kultainen kolmio/Golden Triangle
Delhi – Agra – Jaipur – Delhi

Hintaesimerkkimme 6 pv: 1990 € / hlö

Hintaesimerkkimme 11 pv:  3359 € / hlö
Sisältäen l
isäpäivät Goassa

Matkapäivät: voitte valita oman makunne mukaan

Opastettu matka Kultainen kolmio/Golden Triangle

Päivä 1. DELHI

Saapuminen Finnairin lennolla Delhiin, kuljetus paikallisen oppaan kanssa hotelliin. Majoittuminen, jonka jälkeen opastettu retki Vanhan ja Uuden Delhin alueille. Retki alkaa vierailemalla Vanhassa Delhissä sijaitsevassa Raj Ghatissa, Mahatma Gandhin muistolle tehdyllä marmorisella laattamuistomerkillä. Retki jatkuu punaiselle linnoitukselle ” Red Fort” , jonka jälkeen tutustutaan yhteen Aasian suurimpiin moskeijoihin kuuluvaan Jama Masjidiin.

Vanhan Delhin jälkeen siirrytään Uuden Delhin alueelle, joka kuvastaa hyvin perintöä, jonka englantilaiset ovat jättäneet jälkeensä. Uudessa Delhissä siirrytään vanhoista intialaisista perinteistä modernimpaan elämäntapaan.

Vieraillaan Qutub Minarissa, joka on 72,5 metrisenä maailman korkein minareettikivitorni. Paluumatkalla hotellille ajetaan Indian Gaten, parlamenttitalon ja presidentin asunnon kautta hotellille.

Päivä 2. DELHI – JAIPUR

Buffet aamiaisen jälkeen kuljetus Jaipuriin (255 km/6 tuntia) ja majoittuminen hotelliin. Loppupäivä omatoimista tutustumista kaupunkiin.

Päivä 3. JAIPUR

Aamiaisen jälkeen kuljetus Jaipurin ulkopuolella sijaitsevaan muinaiseen Amberin pääkaupunkiin, tutustuminen Amberin linnoitukseen. Elefanttiajelu tai jeeppikuljetus rinteen päällä olevalle linnoituksen osalle, jossa nähdään mm. upeat seinämaalaukset ja peilisali. Amberissa pysähdytään myös mielenkiintoiseen Tuulien palatsiin, Hawa Mahaliin.

Retkeltä palataan Jaipurin kaupunkiin ja tutustutaan kaupungin päänähtävyyksiin, mm. kaupungin palatsiin, joka on valtava kokonaisuus palatseja, puistoja ja pihoja. Kävellen tutustutaan myös alueella sijaitsevaan Jantar Mantar multimediaprojektiin ja virtuaaliseen museoon tai tähtitorniin. Mahdollisuutena käydä myös paikallisilla markkinoilla.

Päviä 4. JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA

Aikaisen aamiaisen jälkeen kuljetus Agraan. (235 km / 6 tuntia). Matkalla vieraillaan Fatehpur Sikrissä, joka on autioitunut hiekkakivikaupunki. Tämä hylätty kaupunki on säilynyt näihin päiviin saakka lähes alkuperäisessä kunnossa yli 300 vuoden ajan. Kaupunki oli aikoinaan rakennettaessa suurempi kuin Lontoon kaupunki. Erikoinen vierailukohde vailla vertaa!

Päivä 5. AGRA – DELHI

Buffet aamiaisen jälkeen vierailu Taj Mahal’issa, yhdessä maailman tarunhohtoisimmista rakennuksista. Mughalkeisari Shah Jahan rakennutti tämän valkoisen, upean marmoripalatsin rakkaudenosoituksena vaimolleen Mumtaz Mahalille 1700 luvun puolessavälissä.

Iltapäivällä vieraillaan Agra Fort’issa, Agran linnoituksella, jotka ovat todellinen taidonnäyte Mughal keisarikunnan aikaisesta arkkitehtuurista.

Agra Fortin vierailun jälkeen kuljetus Delhiin. (204 km / 4,5 tuntia)
Omatoimista tutustumista Delhiin.

Päivä 6.

Kuljetus Delhin lentokentälle ja jatkolento Intian sisällä tai paluulento Suomeen.

 

The Suryaa hotelli *****

Delhi_The Suryaa_president-suite_400x300

Four Points by Sheraton ****

Jaipur_Four Points by Sheraton_800x600

Clarks Shiraz hotel****

Agra_Clarks Shiraz hotel_400x300

 

Kenilworth Beach Resort & Spa Goa****

Intia_Kenilworth Beach Resort & Spa Goagarden-view-rooms-goa_400x300

Intian tunnetuin ja yksi koko maailman tunnetuimmista nähtävyyksistä on Taj Mahal, joka sijaitsee Agrassa parinsadan kilometrin päässä Delhistä.
Pääkaupunki: New Delhi
Virallinen kieli: Hindi, Englannin kieli
Valuutta: Intian rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio.
Aikaero Suomeen: +2:30
Kesäajalla: +3:30
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana.
Ilmasto: Intia on yli 3000 km pitkä maa, joten maahan mahtuu monenlaisia ilmastovyöhykkeitä. Himalajan vuoristossa on ympäri vuoden lunta ja jäätä, rannikolla vallitsee trooppinen ilmasto. Maan luoteisosassa on aavikkoa, koillisosassa hedelmällisiä riisipeltoja. Monsuunituulet vaikuttavat lähes koko Intiassa. Sateet maan eteläosassa alkavat kesäkuun alussa ja ne etenevät pohjoiseen. Sadekausi jatkuu lokakuuhun saakka. Joulukuusta helmikuuhun on kuivaa ja viileää, maaliskuusta toukokuuhun kuumaa ja kuivaa.

Tiedot sitoumuksetta.

 

Lisämaksusta: 142,- per hlö
Englanninkielinen, oma opas kultaisen kolmion kierrokselle. Opas majoittuu eri hotelliin, kuin asiakkaat.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot Finnairilla Helsinki – Delhi – Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Majoitus 5 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa buffet aamiaisin
1. yö Delhi The Suryaa,  Deluxe huone
2.-3.yö Jaipur Four Points by Sheraton,  Comfort huone
4. yö Agra Clarks Shiraz,  Standard room
5. yö Delhi The Suryaa,  Deluxe huone
* Kaikki kuljetukset ja nähtävyydet ilmastoidulla autolla.
* Maantieverot, pysäköintimaksut, polttoaineen ja verot
* Sisäänpääsyt yllämainittuihin vierailukohteisiin
* 1 Elefanttiajelu tai jeeppiajelu Amerin linnoituksella Jaipurissa
* Mukana seuraavan paikallisen englanninkielisen oppaan palvelut, (päivät 2 -6, opas yöpyy toisessa hotellissa)
* Paikallisen edustajan palvelut tulo- ja lähtökuljetuksissa
* Paikalliset verot

Lisämaksusta:

* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!