Kuubalaisissa rytmeissä

Havannassa matkailija voi kokea historian siipien havinaa niin ajalta ennen kommunistista vallankumousta kuin vallankumouksen jälkeiseltä ajaltakin. Nykypäivän Havannassa on monia teattereita, klubeja ja studioita, joissa kävijä voi nauttia kulttuurista. Historiallisia muistomerkkejä ja museoita on kaupunki täynnä. Shoppailijalle suositellaan erityisesti Havannan toreja ja ostoskatuja, joilta voi muiden tuotteiden ohessa ostaa Havannalle tyypillistä rommia ja käsinkäärittyjä sikareita.

Kuubalaisissa rytmeissä – ainutlaatuisia kokemuksia ja tunnelmaa

Iloinen musiikki ja hyväntuuliset ihmiset, amerikanrautoja ja vanhan ajan tunnelmaa. Tätä Havanna ja Kuuba tarjoavat vielä tänäänkin.

Latinalaisamerikkalaisen musiikin rytmit tahdittavat päivää ja kuuluvat kaikkialla ja niiden iloisuus tarttuu turistiinkin. Tämä selittänee myös kuubalaisten ystävällisen ja positiivisen asenteen ympäristöönsä.
Mikäli kaupunkielämä alkaa tylsistyttää löytyy muutaman tunnin päästä vehreää luontoa ja Varaderon lomaparatiisi.

Varaderon lomaparatiisi

Kuuban rikkaat viettivät Varaderossa aikaansa ennen. Nykyään alueella on runsaasti tasokkaita hotelleja, upeita rantoja, golfkenttä ja pieni, eloisa keskusta shoppailua varten. Vesi on luonnollisestikin turkoosia ja rannat valkoisia auringonpalvontaa varten. Hotellit tarjoavat aurinkotuolit rannoille ja hotellibaarien palvelut ovat kivenheiton päässä.

Mikäli auringonpalvonta tai golfin peluu alkaa kyllästyttää, löytyy Varaderosta monenlaista vesiurheilua, eläinpuistoja, delfinario ja luolia päivän tutustumisretkeä varten. Hotellit tarjoavat vilkasta iltaelämää, josta voi nauttia Mojitojen ja hyvän ruuan äärellä.

Niin onnellisen hitaasti Kuuba muuntautuu muuksi, kuin mitä se on ollut vuosikymmeniä. Kuubaan kannattaa matkustaa vielä nyt, kun se on paljolti alkuperäisessä asussaan; mielenkiintoinen, tunnelmallinen, lumoava Kuuba.

Kuuban trooppinen ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden, mutta varsinainen matkailusesonki on joulu-huhtikuun kuivana kautena, jolloin päivälämpötila on muutaman asteen alle 30 C°. Lämpimimpien kuukausien keskilämpötila on 32 C°. Vuodessa on keskimäärin 330 aurinkoista päivää. Kuuban eteläosa on lämpimämpää aluetta kuin pohjoinen, ja maan länsiosa taas sateisempaa kuin itäosa.

It’s the carchicks love the car

’’ Tulimme eilen Kuuban pääkaupungin Havannan sykkeestä Varaderoon. Ajatus ihanasta rannalla loikoilusta houkuttaa mieltä. Lähdemme kohti rantaa, hotellin takaa aukeaa hieno, valkohiekkainen ranta ja turkoosinsininen meri.  Yli 20 kilometriä pitkä rantaviiva takaa sen että tilaa on kaikille. Rantabaareissa soi salsa ja käymme tilaamassa  Cuba libret. Löydämme ihanan paikan palmujen katveessa. Illalla  merituuli huokuu  lämpimästi, tunnelma on  ihanan romanttinen. Syömme illallista tunnelmallisessa merenrantaravintolassa. Häämatkamme on ollut mahtava kokemus ja jopa ylittänyt odotuksemme!”

Kuuba häämatka

Hinta alkaen 1945 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 08:36:45

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!