Pala paratiisia – Intian valtameren syleilyssä

Mauritiuksella koet unohtumattomia elämyksiä. Täältä löydät ystävälliset mauritiuslaiset, paratiisimaisen luonnon, hyvätasoiset hotellialueet ja uskomattoman maukkaan kreolilaisen ruokakulttuurin. Ilmasto on saarella lämmin ympäri vuoden. Paahtava aurinko, turkoosina välkehtivä vesi valkoiset hiekkarannat, huojuvat palmut, ystävälliset ihmiset ja kreolilainen ihana ruokakulttuuri – sitä on Mauritius. Tämä Itä-Afrikkaan kuuluva Intian valtamerin saari on tullut suosituksi juuri häämatkakohteena sen tarjoaman rauhan ja yksityisyyden sekä ympäri vuoden kestävän trooppisen lämpimän ilmaston vuoksi.

Mauritius häämatka Intian valtamerellä

Auringonoton ja kahdenkeskisen yhdessäolon lisäksi Mauritiuksella voi harrastaa monenlaista urheilua. Erityisesti lämmin merivesi tarjoaa mahdollisuudet vesihiihtoon, snorklaamiseen, sukeltamiseen sekä muihin vesiaktiviteetteihin.  Shoppailijalle löytyy erityisesti vaatteita – onhan Mauritiuksen yksi pääelinkeinoista tekstiiliteollisuus – niin kansainvälisiä merkkitavaroita, kuin alkuperäisiä tai Intiasta tuotuja käsitöitä.

Myös paikallinen konjakki, teet ja mausteet ovat ostamisen arvoisia. Mauritiuksen nähtävyydet ovat unohtumattomia elämyksiä; Löydä yksi Afrikan suosituimmista turistinähtävyyksistä: Pamplemoussesin kasvitieteellinen puutarha ; lähde Blue Safarille – koe Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet merenpinnan alapuolella ilmastoidussa merenalaisessa sukellusveneessä, jossa pyöreät ikkunat: tee veneretki läpi upeiden merimaisemien lähellä sijaitsevalle Ile Aux Cerfsin saarelle, jota ympäröi valkohiekkaiset rannat.

Nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden

Vieraile saaren kiehtovassa eteläosassa, nähden Hindujen pyhän järven, vieraillen sokerijuuriviljelmällä sekä Bois Cheri teetehtaalla. Vaikka saari on suhteellisen pieni kooltaan, vain 60 km pitkä ja 40 leveä, sisältää se lukemattomia erilaisia nähtävyyksiä, tarinoita vuosien varrelta paikallisten ihmisten kertomina.

Mauritiuksen kreolilaisruoka on maukasta ja välillä tulistakin. Meren läheisyyden ansiosta erityisesti kalaruuat ovat maittavia.

Mauritiuksen tasavalta sijaitsee auringontasaajan eteläpuolella Intian valtamerellä.
Saari on 60 km pitkä ja 40 km leveä, turkoosin meren ympäröimä trooppinen saari. Täältä löydätte ystävälliset mauritiuslaiset, paratiisimaisen ympäristön, hyvätasoiset hotellialueet ja uskomattoman hyvän kreolilaisen ruokakulttuurin. Ilmasto on saarella lämmin ympäri vuoden.

Mauritius häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Mauritius häämatka Intian valtamerellä

Hinta alkaen 1760 €

Pyydä tarjous!

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1760 €/hlö

Hotelliresort Le Victoria 4****
Superior tason huoneessa  2495 € / hlö
Deluxe tason huoneessa 2659 €/ hlö

Matkaohjelma Esimerkki

Ensimmäinen Päivä:

Matkamme alkaa lennolla Helsingistä kohti Mauritiusta, paratiisimaista saarta Intian valtameressä. Saavuttuamme Sir Seewoosagur Ramgoolamin kansainväliselle lentokentälle, meitä odottaa kuljetus, joka vie meidät suoraan upeaan Le Victoria Resortiin. Tämä ylellinen resortti sijaitsee saaren länsirannikolla, tarjoten upeita näkymiä turkoosinsiniselle merelle. Ensimmäisen illan voimme rentoutua pitkän matkan jälkeen ja nauttia romanttisesta illallisesta hotellin ”L’Horizon” -ravintolassa, joka tarjoaa tuoreita meren antimia ja upean merinäköalan.

Toinen Päivä:

Aamu alkaa herkullisella aamiaisella rannalla, jonka jälkeen suuntaamme tutkimaan saaren vehreää sisämaata. Vierailemme Chamarelissa, jossa voimme ihailla upeita värikkäitä hiekkadyynejä ja vaikuttavaa Chamarelin vesiputousta. Lounaan nautimme paikallisessa ravintolassa, jossa voimme maistella perinteisiä mauritiuslaisia makuja. Iltapäivällä vierailemme Rhumerie de Chamarel -rommitehtaalla, jossa opimme romminvalmistuksen saloista ja pääsemme maistamaan paikallisia rommeja. Illalla nautimme romanttisen illallisen ”La Casa” -ravintolassa, joka tarjoaa herkullisia italialaisia ruokia ja intiimin tunnelman.

Kolmas Päivä:

Tänään vietämme päivän rentoutuen hotellin yksityisellä rannalla ja uima-altaalla. Voimme nauttia erilaisista vesiurheilumahdollisuuksista, kuten snorklauksesta ja kajakkimelonnasta. Lounaan nautimme rennosti hotellin ”Le Superbe” -ravintolassa, joka tarjoaa monipuolisen buffetin kansainvälisistä herkuista. Iltapäivällä hemmottelemme itseämme hotellin spa-hoidoilla, jotka tarjoavat täydellisen rentoutushetken. Illallinen nautitaan romanttisessa ”Morris Beef” -ravintolassa, joka on tunnettu laadukkaista pihveistään ja upeasta auringonlaskusta.

Neljäs Päivä:

Aloitamme päivän päiväretkellä Île aux Cerfs -saarelle, joka on tunnettu kauniista rannoistaan ja kirkkaista vesistään. Saarella voimme rentoutua rannalla, uida kristallinkirkkaassa vedessä ja nauttia erilaisista vesiaktiviteeteista. Lounaan nautimme saaren rantaravintolassa, jossa voimme maistella tuoreita meren antimia ja paikallisia herkkuja. Palattuamme hotellille iltapäivän vietämme rentoutuen ja nauttien saaren kauniista maisemista. Illallinen nautitaan ”Horizon” -ravintolassa, joka tarjoaa romanttisen illalliselämyksen tähtitaivaan alla.

Viides Päivä:

Tänään suuntaamme tutustumaan saaren kulttuuriin ja historiaan. Vierailemme Aapravasi Ghatissa, joka on UNESCOn  maailmanperintökohde ja kertoo saaren siirtolaishistoriasta. Seuraavaksi suuntaamme Port Louisiin, Mauritiuksen pääkaupunkiin, jossa vierailemme paikallisella torilla ja Blue Penny -museossa. Lounaan nautimme perinteisessä kreolilaisessa ravintolassa, joka tarjoaa mauritiuslaisia herkkuja. Iltapäivällä palaamme hotellille rentoutumaan. Illallisella nautimme romanttisesta illallisesta ”La Terrasse” -ravintolassa, joka tarjoaa upean näköalan merelle ja taivaallisia makuelämyksiä.

Kuudes Päivä:

Päivä alkaa jooga- ja meditaatiohetkellä rannalla, rentoutuen ja hengittäen syvään trooppista ilmaa. Aamiaisen jälkeen lähdemme veneajelulle, jossa voimme nähdä delfiinejä ja nauttia saaren kauniista merimaisemista. Lounaan nautimme veneellä, ihaillen samalla upeita näkymiä. Iltapäivällä rentoudumme hotellin rannalla ja nautimme trooppisista juomista. Illallinen nautitaan ”La Casa” -ravintolassa, joka tarjoaa herkullisia italialaisia ruokia ja romanttisen tunnelman.

Seitsemäs Päivä:

Aloitamme päivän vierailulla Pamplemoussesin kasvitieteelliseen puutarhaan, joka on yksi maailman vanhimmista ja kauneimmista kasvitieteellisistä puutarhoista. Pääsemme ihailemaan eksoottisia kasveja ja kauniita maisemia. Lounaan nautimme puutarhan lähellä sijaitsevassa ravintolassa, joka tarjoaa perinteisiä mauritiuslaisia ruokia. Iltapäivällä palaamme hotellille rentoutumaan. Illallisella nautimme romanttisesta illallisesta ”L’Horizon” -ravintolassa, joka tarjoaa herkullisia meren antimia ja upean merinäköalan.

Kahdeksas Päivä:

Matkamme viimeisenä päivänä nautimme rauhallisesta aamusta rannalla, hyvästellen tämän paratiisimaisen ympäristön. Aamiaisen jälkeen pakkaamme matkatavaramme ja valmistaudumme lähtöön. Kuljetus vie meidät takaisin lentokentälle, josta lennämme takaisin Helsinkiin, sydämissämme unohtumattomat muistot ja rakkaudentäyteiset hetket Mauritiuksella.

Tervetuloa unelmienne häämatkalle Mauritiukselle!

Mauritius Le Victoria Beachcomber Resort & Spa

Kodikas, erittäin pidetty hyvän hinta-laatusuhteen omaava ensimmäisen luokan hotelli sijaitsee saaren pohjois-länsirannalla, 12 km päästä Grand Baien ja 15 km päässä Portl Louisin huvielämästä.

Lue lisää
Mauritius Shandrani Beachcomber Resort & Spa

Mauritius Shandrani Resort & Spa Beachcomber on viiden tähden viihtyisä hotelliresort, joka sijaitsee Mauritiuksen saaren itäisellä puolella, Blue Bay Marine Parkin yhteydessä.

Lue lisää

Mauritiuksen nähtävyydet ovat unohtumattomia elämyksiä. Löydä yksi Afrikan suosituimmista turistinähtävyyksistä: Pamplemoussesin kasvitieteellinen puutarha. Lähde Blue Safarille – koe Mauritiuksen kristallinkirkkaat vedet merenpinnan alapuolella ilmastoidussa merenalaisessa sukellusveneessä, jossa pyöreät ikkunat.

Tee veneretki läpi upeiden merimaisemien lähellä sijaitsevalle Ile Aux Cerfsin saarelle, jota ympäröi valkohiekkaiset rannat, vieraile saaren kiehtovassa eteläosassa, nähden Hindujen pyhän järven, vieraillen sokerijuuriviljelmällä sekä Bois Cheri teetehtaalla. Vaikka saari on suhteellisen pieni kooltaan, vain 60 km pitkä ja 40 leveä, sisältää se lukemattomia erilaisia nähtävyyksiä ja tarinoita vuosien varrelta paikallisten ihmisten kertomina.

Pamplemousses & Port Louis

Retki saaren pohjoisosaan, jossa sijaitsevat pääkaupunki Port Louis, Pamplemousses – kasvitieteellinen puutarha sekä sokeritehdasmuseo. Pamplemousses´n kasvitieteellisessä puutarhassa on  yli 300 kukkivaa kasvilajia ja erityisesti eri palmulajeja. Puutarhan päänähtävyys on suuressa altaassa kelluvat lautasenmuotoiset vihreät lummekasvit. Retkeen sisältyy vierailu vanhassa sokeritehtaassa, jossa esitellään saaren jännittävää historiaa orjuudesta rommikauppaan ja sokeriruo´on viljelyyn. Alueella voi maistella jalostamatonta sokeria, paikallista rommia ja ostaa matkamuistoksi lahjatavaroita. Port Louisissa tutustutaan 1800-luvulla rakennettuun Fort Adelaide -linnoitukseen, josta avautuu hieno näkymä kaupunkiin ja merelle. Retken lopuksi voi lounastaa ja tehdä ostoksia keskustan markkina-alueella.

Vierailu teeviljelyksillä ja krokotiilipuistossa

Retken aikana tutustutaan saaren eteläosan nähtävyyksiin. Ajetaan teeviljelysten läpi Bois Chérin kylään, jossa sijaitsee saaren suurin teetehdas. Siellä tutustutaan teenviljelykseen ja maistellaan erilaisia teelaatuja. Lounastaa voi Saint Aubinin siirtomaatyyliin rakennetussa kartanossa, jota ympäröi kaunis trooppinen puutarha. Kartanon yhteydessä toimii myös rommimuseo. La Vanille -krokotiilipuiston alueella elää suuri määrä krokotiilejä sekä useita satoja merikilpikonnia. Puistossa on nähtävissä myös useita apina-, lepakko-, lisko-, kala- ja perhoslajeja sekä tuhansittain eri hyönteislajeja.

.
Curepipe & Coloured Earths – seitsemän värin maa

Kun haluat nähdä kauniita maisemia ja huikeita vesiputouksia, kannattaa suunnata kohti seitsemän värin maata. Retki alkaa tutustumisella Trou aux cerfin 700 000 vuotta vanhaan tulivuoren kraatteriin, josta matka jatkuu Curepipen kaupunkiin, jossa on mahdollisuus tehdä verovapaita ostoksia.

Käydään myös Hindu – yhdyskunnan pyhällä järvellä, josta ajetaan Black River -kansallispuiston läpi Chamarelin kumpuileviin maisemiin.  Retken kohokohta on varsinainen luonnonihme Coloured Earths sekä Chamarelin vesiputous. Coloured Earths -”seitsemän värin maa” kylpee sinisen, vihreän, punaisen ja keltaisen eri värisävyissä, jotka ovat vulkaanisen tuhkan eroosion aikaansaamia ja ovat kauneimmillaan iltapäivällä. Viereinen vesiputous saa maisemaan harvinaislaatuisen kauniin näyn.

Ile Aux Cerfs – paratiisisaaret

Retki ajetaan katamaraani aluksella Ile Aux Cerfs -saarelle, joka on Mauritiuksen läheisyydessä olevista pikkusaarista tunnetuin. Saari on pieni paratiisisaari valkoisine hiekkarantoineen ja laguuneineen turkoosinsinisen meren ympäröimänä. Saarella on erinomaiset vesiurheilumahdollisuudet.

Mauritius  on saarivaltio Intian valtameressä 900 kilometriä Madagaskarista itään. Mauritius tunnetaan valkoisista hiekkarannoistaan, kirkkaista vesistään ja kauniista luonnostaan.
Pääkaupunki: Port Louis
Virallinen kieli:   Englanti
Valuutta:  Mauritiuksen rupia
Passi ja viisumi: Viisumia ei vaadita. Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +2 ja kesäaika +1
Ilmasto:
Mauritiuksella on trooppinen, merellinen ilmasto. Lämpötila ja kosteus ovat korkeita ympäri vuoden. Sateita saadaan eniten joulukuusta huhtikuuhun. Trooppiset syklonit saattavat iskeä saarille sadekauden aikana.
Tiedot sitoumuksetta.

Hotelliresort Le Victoria ****
Hintaesimerkkimme 8 pv:
2020 € per hlö (superior luokan huone )
8 pv: 2190 € pr hlö ( swim up luokan huone) 

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Mauritius – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset sekä paikallisen oppaan vastaanotto kentällä
* Paluulentojen vahvistus ja retkitarjonnan esittely
* Majoitus hotelliresort Le Victoria****+ jaetussa 2 hengen superior huoneessa
* puolihoito hotellissa

Hotelliresort Shandrani *****
H
intaesimerkkimme 8 pv:  2295 €

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Mauritius – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetukset sekä paikallisen oppaan vastaanotto kentällä
* Paluulentojen vahvistus ja retkitarjonnan esittely
* Majoitus hotelliresort Shandrani***** jaetussa 2 hengen huoneessa
* ALL INCLUSIVE SERENITY PLUS hotellissa

Lisämaksusta:

* Lentokenttäkuljetukset
* Retket sekä opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!