Kävelemme kohti rantakatua ja vastaan tulee ihania meksikolaisia ravintoloita ja kauppoja. Tarjolla on upeita käsitöitä, burritoja, tacoja ja keittoja. Latinomusiikki raikaa joka puolella ja tunnelma on todellakin katossa. Matkamme jatkuu kohti pitkää uimarantaa ja ihana vaalea puuterihiekka ottaa meidät vastaan. Hiekka polttaa jalkoja kun juoksen kohti turkoosia merta.

Haluatteko häämatkallenne rentoutua hotellialueella nauttien hyvästä palvelusta ja snorklata turkoosinsinisessä meressä vai lähtisittekö mielenkiintoisille päiväretkille muinaisen Maya kulttuurin  arkeologisiin kohteisiin, Chitzen Itzalle ja Tulumiin? Unohtumattomia kokemuksia luovat myös Xcaret’in ja Xel-Hal’n luonnonpuistot, jotka ovat entisiä Maya kulttuurin portteja muunneltuina nykyaikaisiksi paratiiseiksi. Kaikkiin näihin kohteisiin tehdään päiväretkiä Cancunista ja Playa del Carmenilta.

Yucatanin niemimaa, Quintana Roon osavaltio

Lennot tulevat Cancuniin, josta matkataan autolla 60 km päähän Playa del Carmenille. Meksikossa löydät karibialaista tunnelmaa, turkoosinsinistä vettä ja valkohiekkaisia rantoja Mayan Rivieran alueelta.  Modernit ostoskeskukset palvelevat ystävällisesti. Ruokailupaikkoja on valittavana yli 500 ravintolan joukosta ja iltaa voi jatkaa lukemattomissa baareissa ja discoissa.

 

Meksiko Cancun ja Playa del Carmen häämatka

Hinta alkaen 2390 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 09:20:51

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!