Portugaliin tarjoamme seuraavia häämatkapaketteja, sekä Lissaboniin että Portoon.

Lissabon, Portugalin sielullinen ja romanttinen pääkaupunki on rakennettu Atlantin valtameren rannalle, Douro joen varrelle, seitsemälle kukkulalle, joista jokaiselta on ainakin yksi upea luonnonkaunis näköalapaikka ja näkymät yli kauniin Lissabonin. Erityisesti Bairro Alton Miradouro de São Pedro de Alcântara on luonnonkaunis paikka, jossa upeat puutarhat ja suihkulähteet lisäävät viehättävää tunnelmaa. Hemmotelkaa itseänne häämatkallanne ja lähtekää iltaristeilylle Tagus-joelle, joka on upean romanttisen auringon laskiessa meren taakse. Tejo-joki (Rio Tejo) erottaa Lissabonin Almadan kaupungista, jossa sijaitsee Lissabonin kauneimpia rantoja.

 

Porto on ihanteellinen kaupunki romanttiselle häämatkalle.

Porto kutsuu romanttisia pareja, jotka etsivät mieleenpainuvaa vierailua Portugalissa. Hämärästi valaistut kadut ja pimeä kulmat kutsuvat antamaan ”varastettuja suukkoja”, viehättävän Douro-joen ja Portugalille tyypillisen nostalgisen tunnelman siivittämänä.

Portoa kutsutaan myös Oportoksi, se sijaitsee Douro-joen varrella ja on  hurmaava, väreissä hehkuva, kulttuurin kehto.  Tämän kulinarisesti rikkaan kaupungin historiallinen keskusta, Ribeira, on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi ja makea jälkiruokaviini, Portviini, on saanut nimensä tämän kaupungin mukaan.Historiallisen kaupungin värikkäiltä, kapeilta kujilta löytyy yli 2000 vuotta vanhoja rakennuksia sulassa sovussa uudempien rakennustyylien kanssa, upeita viinikellareita ja gourmet ravintoloita. Matkaajat ympäri maailman tulevat tänne ihailemaan roomalaisen miehityksen ajoilta rakennettuja arkkitehtuurisia rakennuksia.

 

Portugal häämatka

Hinta alkaen 730 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 08:16:41

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!