Lempeä rakastavaisten kaupungissa

Pariisi tunnetaan rakastavaisten kaupunkina! Kaikkialla, joka kulman takana on romantiikkaa, runollisista puistoista ja puutarhoista henkeäsalpaaviin panoraamanäkymiin ja maailmanluokan ravintoloihin. Pariisissa voit kokea sydäntä sykähdyttävän todellisen romanttisen kokemuksen. Ei ihme, että monet pariskunnat valitsevat häämatka -kohteekseen juuri Pariisin.

Ranska Pariisi hää- ja juhlamatka

Päivänne muodostuu todella idylliseksi, kun ensin päätätte monien romanttisten Pariisin nähtävyyksien valikoimasta, mistä kohteesta aloitatte. Suosittelemme aloittamaan häämatkan ensimmäisen päivän romanttisella aamiaisella hotellihuoneessanne. Käykää Rue de Rivolin varrella ikkunaostoksilla, tältä elitistiseltä alueelta löytyy kaupungin kalleimmat kaupat ja hienoimmat hotellit. Historiallisten ja monumentaalisten rakennusten ja kuninkaallisten puistojen suojassa on maailman kalleimmat jalokivi-, muoti- ja kultasepänliikkeet. Illalla romantttinen Seinen illallisristeily kruunaa päivän. Risteily alkaa Tour Eiffelin juurelta ja lipuu pitkin iltaista Seineä aina Bercyn kaupungisosaan asti. Risteilyn aikana asiakkaita viihdyttää orkesteri, jonka laaja repertuaari ulottuu Edith Piafin klassikoista aina Ave Mariaan. Je t’aime à Paris!! Trés bien, c’est Paris!

Ranska Pariisi hää- ja juhlamatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Ranska Pariisi hää- ja juhlamatka

Hinta alkaen 975 €

Pyydä tarjous!

Hintaesimerkkimme 5 pv: 655 € / hlö

Päivä 1:

Saapuminen Pariisiin ja Romanttinen Illallinen

Saavuttuanne Pariisiin Charles de Gaullen lentokentälle, teidät kuljetetaan ylelliseen hotelliin kaupungin keskustassa. Illalla voitte nauttia romanttisen illallisen yhdessä Pariisin tunnelmallisista ravintoloista, kuten Le Jules Verne Eiffel-tornissa tai Le Cinq George V -hotellissa.

Päivä 2:

Kulttuuria ja Jokiristeily Seinellä

Aamulla voitte suunnata Louvren museoon ja ihastella maailmankuulua taidekokoelmaa, kuten Mona Lisaa. Iltapäivällä voitte tehdä romanttisen jokiristeilyn Seinellä, ihaillen Pariisin upeita nähtävyyksiä.

Päivä 3:

Romanttinen Päivä Montmartrella ja Picnic Rannalla

Kävelkää käsi kädessä Montmartren kapeilla kujilla ja ihaillen taiteilijoiden työtä. Voitte vierailla myös Sacré-Coeurin basilikassa ja nauttia upeista näkymistä kaupunkiin. Iltapäivällä voitte rentoutua romanttisella piknikillä esimerkiksi Jardin des Tuileries -puistossa.

Päivä 4:

Päivä Ranskalaista Eleganssia Versaillesissa

Retki Versaillesiin tarjoaa mahdollisuuden astua Ranskan historiaan ja ihailla upeaa Versaillesin palatsia ja sen puutarhoja. Palatkaa Pariisiin illaksi ja nauttikaa hienostuneesta illallisesta esimerkiksi Les Ombres -ravintolassa, josta avautuvat upeat näkymät Eiffel-tornille.

Päivä 5: Romanttinen Aamiainen ja Paluu Helsinkiin

Viimeisenä aamuna nauttikaa romanttinen aamiainen hotellissa ja käykää vielä  ihailemassa Pariisin nähtävyyksiä. Sitten on aika palata Helsinkiin täynnä upeita valokuvia, muistoja ja kokemuksia häämatkanne ajalta.

Ranska Pariisi Hotel Marceau Champs Elysees

Marceua Champs-Elysees on viihtyisä hotelli, jolla on loistava sijainti Pariisin keskustassa lähellä Place de l´Almaa ja Seine – jokea ja vain 600 metrin päässä Champs-Elysées -kadulta ja Riemukaaresta. Jardin du Trocadéro -puistoon ja Eiffel-tornille on matkaa n 1,4 km.

Lue lisää
Ranska Pariisi Opera Frochot Hotel

Hotel Opera Frochot sijaitsee Pariisin keskustassa ja tarjoaa aitoa paikallistunnelmaa, ei kaukana Oopperasta ja Galeries Lafayette -tavaratalosta, lähellä Moulin Rougea ja Sacré-Coeuria.

Lue lisää

Tekemistä Pariisissa

* Eiffel-torni on varmasti kaikille tuttu Pariisissa sijaitseva torni, joka valmistui Pariisin maailmannäyttelyä varten vuonna 1889. Rakentajansa Gustave Eiffelin mukaan nimetty torni on Pariisin kaupungin symboli, Euroopan kuuluisimpia nähtävyyksiä ja koko Ranskan suosituin matkailukohde. Tornin huipulle vie 1665 porrasta, mutta onneksi tornissa on myös hissit!

* Notre-Damen katedraali sijaitsee Pariisin keskustassa, Seine-joen Citén saarella. Goottilaistyylisen katedraalin rakentaminen aloitettiin 1163, ja se valmistui 1345. Notre Damen patsaiden ja symbolisten aiheiden lisäksi kirkkoa koristavat monet kohokuvat ja gottilaiseen tyyliin tyypilliset lasimaalaukset ja oviin taotut kuvat.

* Riemukaari eli Arc de Triomphe, on yksi Pariisin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Napoléon Bonaparte aloitti sen rakentamisen vuonna 1806. Napoléonin Waterloon jälkeen rakennelma valmistui kuitenkin vasta 1836.

* Louvren taidemuseo on suurin Pariisin museoista ja kaiketi maailman tunnetuin museo. Täällä sijaitsee myös yksi tunnetuimmista maalauksista, Leonardo da Vincin klassikkoteos Mona Lisa, joka saattaa yllättää katsojan pienuudellaan. Louvre on pinta-alaltaan yli 160 000 neliömetriä, josta 58 470 neliömetriä on omistettu museon näyttelyille.

* Avenue des Champs-Élysées on yksi maailman tunnetuimmista kaduista. Pariisissa kannattaa käydä astelemassa pitkin tätä kaksi kilometriä pitkää katua ja nauttia aidon Pariisilaisesta ilmapiiristä kahviloineen ja kauppoineen.

* Montmartre, ”marttyyrien vuori”, on Pariisin pohjoisosassa, XVIII kaupunginosassa sijaitseva kaupungin korkein kukkula. Se on tunnettu historiastaan taiteilijoiden asuinpaikkana.

* Sacré-Cœurin basilika on Montmartrella sijaitseva katolinen kirkko ja kaupungin suosituimpia turistikohteita. Basilikan suunnitteli arkkitehti Paul Abadie.

* Pompidou-keskus on taiteen monitoimitalo. Se sijaitsee Beaubourgin aukiolla. Vuonna 1977 yleisölle avattu keskus perustettiin Georges Pompidoun aloitteesta.

* Panthéon on alkujaan Pyhän Genevièven kirkoksi vuonna 1789 valmistunut rakennus Pariisin Latinalaiskorttelissa. Tyyliltään uusklassismia edustavan kirkon suunnitteli arkkitehti Jacques Germain Soufflot.

* Opéra Bastille eli Bastillen ooppera on Place de la Bastille -aukion luona sijaitseva moderni oopperatalo. Siellä toimii Opéra National de Paris, joka toimii myös vanhassa oopperatalossa Palais Garnierissa.

Ranska tunnetaan etenkin ranskalaisesta keittiöstä, sen vahvanmakuisista juustoista, viineistä ja patongeista, joita kaikkia Ranskassa nautitaankin joka aterialla.
Pääkaupunki: Pariisi
Virallinen kieli: Ranska
Valuutta: Euro
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi passin tai henkilökortin.
Aikaero Suomeen: -1

Tiedot sitoumuksetta.

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki – Pariisi – Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Majoitus 2 hengen huoneessa
* Hotelliaamiainen
* Tervetuloshamppanjat
* Seinen illallisristeily

Seinen illallisristeily alkaa Tour Eiffelin juurelta ja lipuu pitkin iltaista Seineä aina Bercyn kaupungisosaan asti. Risteilyn aikana asiakkaita viihdyttää orkesteri, jonka laaja repertuaari ulottuu Edith Piafin klassikoista aina Ave Mariaan.

Lisämaksusta:

* Ohjelman mukaiset kuljetukset
* Suomenkielinen opastus retkillä
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset muualta Suomesta

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!