Tansania on huikea matkakohde lähteä viettämään satumaista häämatkaa! Voitte aloittaa matkanne Kilimanjaro vuoren kupeesta ja nähdä valtavat luonnonpuistot ja ihastella savannien villieläimiä Serengetin safarilla. Tansaniassa voitte yhdistää upean safarin ja rennon paratiisiloman Afrikan parhaimmiksi rannoiksi nimetyillä Sansibarin ja Pemban rannoilla.  Tansaniassa voitte tutustua saarten värikkääseen historiaan, joka vie sinut tutustumaan Masai sotureiden ja orjakauppiaiden maailmaan sekä kulttuurilliseen perintöön.

UNESCOn suojelema Stone Town ja Sansibarin paratiisinomaiset rannat löytyvät kaikki Tansaniasta. Matkalla majoitumme Pemban saarella, joka todellinen helmi, jota harva matkaaja on vielä löytänyt! Kävele metsäpolkuja marakattien luokse tai sukella meren ihmeisiin. Sansibarin luonnossa on paljon koettavaa. Haluaisitko maistaa paikallista ruokaa ja tutustua maustefarmiin? Tai viettää aamupäivän paikallisessa kylässä?

Tällä matkalla saat kokea Afrikan punaisen auringonlaskun, näkymät leijonista, kirahveista ja elefanteista taustalla kohoavine vuorineen.  Sansibarilla taas kohtaat  kiiireettömyyden, kristallinsinisiset vedet, tuoreen ruoan ja mieleesi painuu ystävälliset ihmiset. Kaikki tämä luo uskomattoman hienot puitteet onnistuneelle häämatkalle.

Tansania Sansibar ja Serengetin safari häämatka

Hinta alkaen 4300 €

Pyydä tarjous!
Safarin lisätiedot

Safarilla on oma opas mukana koko retken ajan.

Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 07:54:55

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!