Lunnonkauneutta ja romanttista tropiikkia

Seychelleitä ei turhaan ole kutsuttu kautta aikojen paratiisiksi maan päällä, niin henkeäsalpaavan kauniiksi on luonto muokannut saarten  maisemia.

Antakaa mielen, kehon ja sielun levähtää näissä luonnonkauniissa maisemissa. Nauttikaa häämatkallanne trooppisista hedelmistä, erikoisista mausteista, lämmöstä ja ystävällisten seychelliläisten palvelusta. Löytäkää oma pieni poukamanne, jossa voitte viettää kuherruskuukautta kahdestaan turkoosinvihreän meren, valkohiekkaisen rannan ja palmupuiden katveessa. 

Suosittelemme tekemään saarihyppelyn, yhdistämään lomaanne kaksi majoitussaarta ja kolmannen, jossa voitte viettää yhden häämatkanne lomapäivistä kiertäen pikkusaarta tai viettäen aikaa rannalla.

Kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Mahen saarella, jossa sijaitsee myös pääkaupunki Victoria. Mahen saari tarjoaa kodin suurimmalle osalle Seychellien väestöstä.

Seychellit Mahe-Praslin häämatka

Mahella suosittelemme osallistumaan retkille, joilla käydään ympäri saarta ihailemassa vihreitä metsiä, reheviä vuorenrinteitä sekä viehättäviä pikkukyliä. Mahen saarelta löytyvät myös lukuisat mahdollisuudet harrastaa erilaisia vesiaktiviteettejä, kuten kalastusretkiä, sukellusta, purjehdusta ja snorklausta. Lisäksi löytyy maalla suoritettavia harrastuksia kuten golf, kalliokiipeily, kylpyläpalvelut, opastetut kävelyretket ja trekkausreitit.

Praslin on Seychellien toiseksi suurin saari, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia snorklaajille ja sukeltajille, jotka haluavat nähdä värikkään kalaljiston edustajia turkoosinkirkkaissa vesissä. Mahen ja Prasinin välinen lentomatka kestää vain 15 minuuttia.

Silhouetten saari tarjoaa upeat  mahdollisuudet sukeltamiseen ja kävelyretkiin. Valkohiekkaiset rannat ja vehreät rinteet saavat matkailijan tutemaan olevansa paratiisissa. Saarta ympäröi koralliriutta ja vedenalainen elämä täällä onkin hyvin värikylläistä. Silhouette sijaitsee 20 km päässä Mahen pääsaarelta.

Seychellien saarella on luonto säilynyt alkuperäisen kauniina ja erikoisena. Tänne on nimetty myös kaksi Unescon suojelukohdetta, Praslinin saarella sijaitseva uskomaton Vallee de Mai, jossa mystinen Coco-de-Mer kookospähkinä kasvaa 15-30 kg kokoiseksi korkealla ikivanhoissa palmuissa, sekä Aldabra, maailman laajin koralliriutta, jossa eläimistön ja kasviston moninaisuus on huikeaa nähtävää jo yhdellä sukelluksella!  Päiväretken päästä La Diguen saarelta löytyy taas maailman kuvatuimmaksi väitetty ranta, henkeäsalpaavan kaunis Anse Source D’argent.

Seychellit Mahe-Praslin häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

häämatka häämatkat

Seychellit Mahe-Praslin häämatka

Hinta alkaen 2440 €

Pyydä tarjous!

Hintaesimerkkimme 10 pv häämatkaeduin:
Mahe 4 yötä + 5 Praslin  yötä:  2440 € / hlö

Puolihoitolisä Praslinin Coco de Mer hotellissa 175€ / hlö

*Häämatkaedut: Mahella  kuohuviini ja huonesaatavuuden mukaan mahdollinen huonetason nosto. Puolihoidon valinneille  myös romanttinen illallinen valitsemananne iltana ja hedelmäkori huoneeseen.  Praslinilla hääparin Coctail,  opastettu luontokävelyretki, ilmainen kuljetus Anse Lazion rannalle meno/paluu,  iltapäivä tee/kahvi. Tarjous edellyttää min. 4 yötä Mahella ja min. 5 yötä Praslinilla.

Häämatkaedut saadakseen tulee Seychellien hotelleille majoittua 6 kk:n sisällä vihkimisestä. Majoituspaketin tarjoushinnat tulee varata viimeistään 2 kk ennen saapumista hotellille.  Matkapaketin lopullinen hinta määräytyy lentoyhtiön, sekä hotellien huonetason saatavuuden, sekä yöpymisten määrän mukaan.
Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen matkapaketin, pyytäkää tarjous toimistomme matka-asiantuntijoilta!


Seychellit tekemistä ja käyntikohteita

Retkimahdollisuuksia ja nähtävää Seychelleillä

Asumaton Curieusen saari
Kävelyretki BirdLife Internationalin lintureservaattiin
Aride, Saint Pierren atollit
Praslinin saari ja kuuluisa Anse Lazion ranta
Praslin retki Unescon suojelemalle Vallée de Main luonnonsuojelualueelle
Praslin asumaton Felicitén saari
Moyennen saari

Pääsaari Mahe
Tämä viljava, graniittisaari vehreine metsineen ja korkelle kohoavine vuorenhuippuineen tarjoaa erittäin rikkaan eläimistön ja kasviston. Mahen pohjoisosassa sijaitsee suosittu Beau Vallon Bayn ranta-alue, jossa useat viihtyisistä hotelleista sijaitsevat.

Saaren eteläosassa sijaitsee taas vastakohtaisesti pieniä rantoja ja ihastuttavia kyliä, jotka ovat yhdistetty tieverkostolla.

Victoria, saaren pääkaupunki, on charmikas ja luonteikas kaupunki, jonka talot edustavat perinteistä arkkitehtuuria ja josta löytyvät hyvät ostosmahdollisuudet pienissä erikoiskaupoissa.

Praslin
Seychellien ryhmän toiseksi suurin saari sijaitsee 15 min. lentomatkan päässä Mahen pääsaarelta. Tältä luonnonkauniilta saarelta löytyy mm. maailman kauneimmaksi rannaksi nimetty Anse Lazion ranta. Ihastuttavat hotellit ja rento lomatunnelma kutsuvat sinut lomanviettoon!

La Dique
Luonnoltaan rikas ja alkuperäinen saari, jossa kulkuneuvoina ovat edelleen vain polkupyörät ja härkävankkurit. Hotellit sijaitsevat lähinnä saaren länsiosassa, kun taas itäosa on enemmän ja vähemmän jätetty luonnonvaraan. Tänne suosittelemme ainakin päivän retkeä Praslinilta! Saari sijaitsee vain 7 km Praslinilta ja 45 km Mahelta.

Seychellit Praslin Coco de Mer Hotel and Black Parrot Suites

Coco de Merin viihtyisä ja romanttinen hotelli sijaitsee Anse Bois de Rosen rannalla saaren eteläosassa.

Lue lisää

Seychellit on saarivaltio Intian valtameressä noin 1 600 kilometriä Afrikan mantereesta itään.
Seychellit tunnetaan kirkkaista vesistään, hienosta hiekastaan, rauhallisista rannoistaan sekä kasvi- ja eläinlajeistaan.
Pääkaupunki: Victoria
Virallinen kieli: Ranskan kieli, Englannin kieli, Seychellien kreoli
Valuutta:  Seychellien rupia
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella Seychelleillä enintään 30 päivää ja passin tulee olla voimassa mielellään 6 kk matkan jälkeen.
Maksuton Visitor Permit saadaan maahan saavuttaessa.
Matkustajalla tulee olla voimassa oleva matkalippu paluuta tai jatkoyhteyttä varten,
vahvistettu hotellimajoitus sekä riittävästi varoja oleskelun ajaksi. (vähintään US$150/päivä). Kaikkien matkustajien on täytettävä maahantulolomake, Travel Authorization, joka
haetaan Seychellien maahantuloviranomaisten kotisivuilta: https://seychelles.govtas.com/
Jos saavut Seychelleille keltakuumeen esiintymisalueelta, vaaditaan keltakuumerokotustodistus (keltainen kansainvälinen rokotustodistus). Myös välilaskut otetaaan huomioon.
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Seychellien ympäristövastuumaksu: veloitetaan Seychellien rupioissa per henkilö/yö, matkakohteessa, suoraan hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä. Alle 12-vuotiaille lapsille myönnetään poikkeus Maksuja sovelletaan kolmiportaisesti hotelliluokituksen mukaisesti: • SCR 25 – pienet hotellit, • SCR 75 – keskikokoiset hotellit • SCR 100 – suuret hotellit
Aikaero Suomeen +2 Kesäaika ei käytössä
Ilmasto: Seychelleillä vallitsee trooppinen ilmasto, joka on aina tasaisen lämmin. Päivän keskilämpötila on Seychelleillä 26-29 astetta ympäri vuoden ja meriveden lämpötila 25-29 astetta. Sadekausi Seychelleillä on marraskuulta maaliskuulle.

Tiedot sitoumuksetta.

Matkavakuutus
Suosittelemme peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen ottamista heti varauksen yhteydessä.Vakuutukset saat helposti toimistostamme tai osoitteesta matkavakuutukset>>>

Eurooppalainen120x120

 

Hintaesimerkkimme 10 pv häämatkaeduin, Mahe 4 yötä + 5 Praslin  yötä:  2440 € / hlö

Hintaan sisältyy:
* Lennot Helsingistä Mahelle ja jatkolennot Praslinille
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetukset molemmilla saarilla transferoppaan johdolla
* Majoitus Mahella Berjaya Beau Vallon Bay*****   4 yötä ,
Standard luokan huoneessa buffet aamiaisin
* Majoitus Praslinilla Coco de Mer Hotel****  5 yötä,
Standard luokan huoneessa buffet aamiaisin

Valitessanne Coco de Mer hotellin Junior Suite huoneen sis. buffet aamiaiset, paketin hinnaksi tulee samoin eduin  2640 € / hlö

Puolihoitolisä Praslinin Coco de Mer hotellissa 175€ per henkilö 

*Häämatkaedut: Mahella  kuohuviini ja huonesaatavuuden mukaan mahdollinen huonetason nosto. Puolihoidon valinneille  myös romanttinen illallinen valitsemananne iltana ja hedelmäkori huoneeseen.  Praslinilla hääparin Coctail,  opastettu luontokävelyretki, ilmainen kuljetus Anse Lazion rannalle meno/paluu,  iltapäivä tee/kahvi. Tarjous edellyttää min. 4 yötä Mahella ja min. 5 yötä Praslinilla.

Häämatkaedut saadakseen tulee Seychellien hotelleille majoittua 6 kk:n sisällä vihkimisestä. Majoituspaketin tarjoushinnat tulee varata viimeistään 2 kk ennen saapumista hotellille.  Matkapaketin lopullinen hinta määräytyy lentoyhtiön, sekä hotellien huonetason saatavuuden, sekä yöpymisten määrän mukaan.
Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen matkapaketin, pyytäkää tarjous toimistomme matka-asiantuntijoilta!

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!