Seychelleitä ei turhaan ole kutsuttu kautta aikojen paratiisiksi maan päällä, niin epätodellisen kauniiksi on luonto muokannut saarten  maisemia.

Antakaa mielen, kehon ja sielun levähtää näissä luonnonkauniissa maisemissa. Nauttikaa häämatkallanne trooppisista hedelmistä, erikoisista mausteista, lämmöstä ja ystävällisten seychelliläisten palvelusta. Löytäkää oma pieni poukamanne, jossa voitte viettää kuherruskuukautta kahdestaan turkoosinvihreän meren, valkohiekkaisen rannan ja palmupuiden katveessa. 

Suosittelemme tekemään saarihyppelyn, yhdistämään lomaanne kaksi majoitussaarta ja kolmannen, jossa voitte viettää yhden häämatkanne lomapäivistä kiertäen pikkusaarta tai viettäen aikaa rannalla.

Kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Mahen saarella, jossa sijaitsee myös pääkaupunki Victoria. Mahen saari tarjoaa kodin suurimmalle osalle Seychellien väestöstä.

Mahella suosittelemme osallistumaan retkille, joilla käydään ympäri saarta ihailemassa vihreitä metsiä, reheviä vuorenrinteitä sekä viehättäviä pikkukyliä. Mahen saarelta löytyvät myös lukuisat mahdollisuudet harrastaa erilaisia vesiaktiviteettejä, kuten kalastusretkiä, sukellusta, purjehdusta ja snorklausta. Lisäksi löytyy maalla suoritettavia harrastuksia kuten golf, kalliokiipeily, kylpyläpalvelut, opastetut kävelyretket ja trekkausreitit.

Praslin on Seychellien toiseksi suurin saari, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia snorklaajille ja sukeltajille, jotka haluavat nähdä värikkään kalaljiston edustajia turkoosinkirkkaissa vesissä. Mahen ja Prasinin välinen lentomatka kestää vain 15 minuuttia.

Silhouetten saari tarjoaa upeat  mahdollisuudet sukeltamiseen ja kävelyretkiin. Valkohiekkaiset rannat ja vehreät rinteet saavat matkailijan tutemaan olevansa paratiisissa. Saarta ympäröi koralliriutta ja vedenalainen elämä täällä onkin hyvin värikylläistä. Silhouette sijaitsee 20 km päässä Mahen pääsaarelta.

Seychellien saarella on luonto säilynyt alkuperäisen kauniina ja erikoisena. Tänne on nimetty myös kaksi Unescon suojelukohdetta, Praslinin saarella sijaitseva uskomaton Vallee de Mai, jossa mystinen Coco-de-Mer kookospähkinä kasvaa 15-30 kg kokoiseksi korkealla ikivanhoissa palmuissa, sekä Aldabra, maailman laajin koralliriutta, jossa eläimistön ja kasviston moninaisuus on huikeaa nähtävää jo yhdellä sukelluksella!  Päiväretken päästä La Diguen saarelta löytyy taas maailman kuvatuimmaksi väitetty ranta, henkeäsalpaavan kaunis Anse Source D’argent.

häämatka häämatkat

Seychellit Mahe-Praslin häämatka

Hinta alkaen 2440 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 07:57:46

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!