ONNITTELUT!

Olet menossa naimisiin! Tämä on yksi elämäsi jännittävimmistä ja tärkeimmistä hetkistä ja laivalla on kaikki mitä tarvitset tehdäksesi häistäsi niin kauniit ja onnelliset kuin vain voit kuvitella. Upeasta hääpaikasta juhlavaan menuun, tulet löytämään meiltä fantastisia vaihtoehtoja. Kattavat hääpakettimme jättävät tilaa, niin että voimme yhdessä rakentaa sopivan paketin juuri teidän toiveitanne vastaaviksi.

Suunnittelemme tyyliinne sopivan kakun, kukat, musiikin ja muut yksityiskohdat, toiveidenne mukaan.

Sinulla on käytössäsi henkilökohtainen hääsuunnittelija, joka ohjeistaa sinua kaikissa ihanissa vaihtoehdoissa. Sitten kun sinä astut kyytiin, valmiina avioitumaan, olet vapaa nauttimaan erityisestä päivästäsi ja vieraistasi, sillä välin kun hääpäiväsi koordinoija pitää huolta yksityiskohdista. Emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan tämän erityisen tilaisuuden kanssasi. Jos sinulla on mitään kysyttävää, otathan yhteyttä toimistoomme.

Yhdistäkää matkallanne niin Miami Beach kuin Karibian saarten helmet.Floridan Miami Beach yllättää ystävällisyydellään, majoituksemme Marseilles hotelli sijaitsee lähellä Miami Beachin art deco aluetta, josta löytyvät trendikkäät kaupat ja illanviettopaikat.

Aurinkoinen Miami on täydellinen lomakohde. Kilometrien pituisilla Miami Beachin  hiekkarannoilla voi nauttia auringon lämmöstä ja valkeista rannoista ympäri vuoden. Miamissa yhdistyvät vilkas yöelämä, rajattomat shoppailumahdollisuudet, glamour-elämäntyyli ja latinalaiset rytmit.

Miamin naapurissa, Everglades -suoalueella, voi bongata luonnonvaraisia alligaattoreita ja Key Westin saarelle ajatte Miamista halki upeiden maisemien.

Orlandossa voit yutustua, Disneyn elämyksellisiin huvipuistoihin, unohtamatta Kennedy Space Centeriä ja Bush Gardensia! Tällä matkalla on elämyksiä tiedossa todella runsaasti!

USA Florida ja Läntinen Karibia häämatkaristeily

Hinta alkaen 1560 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 09:09:14

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!