Isosta omenasta Aruban aurinkoon!

New York 

Tässä kansojen sulatusuunissa asuu yli 8 miljoonaa asukasta, jo pelkästään asukkaat tuovat kaupunkiin 170 erilaista kieltä erilaisine kulttuureineen ja tähän voidaan vielä lisätä eri puolilta maailmaa saapuvien turistien tuomat vivahteet.

New York City koostuu viidestä kaupunginosasta: Manhattanista, Queensistä, Bronxista, Brooklynysta ja Staten Islandista.  Löydä kauttamme sopimushinnat hyvillä paikoilla sijaitseviin hotelleihin, pääsyliput alati vaihtuviin konsertteihin ja musikaaleihin, kiertoajelut ja elämykselliset retket.

New Yorkin sydän on Times Square, joka tarjoaa erinomaisen näköalan miljoonakaupungin sykkeestä nauttimiseen. Vierailkaa elokuvista tutulla Grand Central Station -rautatieasemalla ja kuvitelkaa olevanne kuin elokuvassa. Nouskaa yläilmoihin joko Emire State Buildingin kattoterassille tai Rockefeller Centerin näköalatasanteille ja nauttikaa silmienne edessä avautuvasta henkeäsalpaavasta näkymästä New Yorkin yllä!

Aruba

Ihanteellinen ja romanttinen onnellisten saari! Aruban ihmeisiin kuuluu ehdottomasti unelman valkeat puuterihiekkaiset rannat, joita reunustavat palmut ja turkoosinsiniset, kirkkaat ja lämpimät merivedet. Ylellisten hotelliemme  nautit loppulomasta lekotellen rannalla tai tehden mielenkiintoisia retkiä niin merellä kuin maallakin.

Aruba tarjoaa teille leppoisaa karibialaista tunnelmaa ja kiireettömyyttä, kulinaarisia elämyksiä ja ylellisiä hotelleita. Parhaiten tutustut saareen vuokraamalla täältä auton. Saarelta löytyy myös lukuisia vesiurheilukeskuksia, mönkijäsafareita, ratsastusretkiä ja muita moninaisia elämyksiä!
Saaren pienestä kaupungista Oranjestadista löytyvät pieniä liikkeitä ja kansainvälisiä ruokia tarjoavia ravintoloita, sekä illanviettopaikkoja.

Aruban ilmasto on lämmin +28 astetta ja yleensä aurinkoinen ympäri vuoden. Mereltä tulevat viilentävät tuulet pitävät ilmaston miellyttävänä. Saari sijaitsee myös hurrikaanivyöhykkeen ulkopuolella, joten sinne on turvallista matkustaa minä vuodenaikana tahansa.

Usa New York ja Aruba yhdistellen maailmalla

Hinta alkaen 2980 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 08:05:23

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!