Maailman suurin metropoli ja Karibian valoista lämpöä!

New York 

Maailmassa ei ole juuri parempaa kaupunkia romanttiselle matkalle, kuin matka miljoonakaupungin sykkeeseen New Yorkiin. Ensimmäisen aamun kohteenne voisi olla vaikkapa – aamiainen Tiffanylla, jossa voisit antaa rakkaasi valita timantin muistoksi matkastanne.

Central Park saattaa olla romanttisin paikka New Yorkissa, siellä voitte nauttia piknikistä omassa rauhassa. Päivällä voitte risteillä Staten Islandin lautalla ja ihailla kauniita näkymiä Manhattanille ja vapaudenpatsaalle. Illalla voitte iloita tähtien loisteesta Hyden Planetaariossa, jossa näytetään vaikuttavia visuaalisia esityksiä Star Theaterissa.

Mikä olisikaan romanttisempaa, kuin ylittää Brooklynin goottilaistyylinen silta, ikoninen New Yorkin maamerkki, josta on upeat näkymät suoraan Manhattanille. Matkanne voi jatkua Empire State Buildingille, joka tarjoaa upeat näkymät Manhattanin sydämestä, kun kaupungin valot syttyvät hämärässä.

Voitte tehdä päiväretken Niagaran putouksille, jotka sijaitsevat New Yorkin osavaltion ja Kanadan Ontarion maakunnan rajalla. Tämä luonnon muodostama ihmeellinen vesiputous syöksee tuhansia kuutiometrejä vettä, joka laskee sekunnissa Horseshoe Fallsin, Bridal Veil Fallsin ja Amerikkalaisen putouksen läpi.

Luistelu Rockefeller Centerissä on romanttinen kokemus, joten ei kannata jättää tätä tilaisuutta käyttämättä. Hudsonin laaksossa taas voitte nauttia viininmaistelusta ja upeista viinitiloista sekä maisemista.

CURACAO

New Yorkin miljoonakaupungin jälkeen on upea levähtää valkohiekkaisella, lämminhenkisellä Curacaon saarella. Curacaossa on monia romanttisia nähtävyyksiä pariskunnille. Valkohiekkaiset rannat ovat tärkeimpien nähtävyyksien joukossa, erityisesti saaren pohjois- ja länsiosissa. Voitte  valita hiljaisen lahden omaksi salaiseksi piilopaikkaksenne, eikä teidän tarvitse jakaa rantakokemustanne kenenkään muun kanssa.

Historiallisen Willemstadin tunnetuimmat rakennukset ovat satama-alueella, jota kutsutaan nimellä Punda, täällä tapaat matkailijoita ja paikallisia asukkaita yhdellä kaupungin vilkkaimmista nähtävyyksistä. Pysähtykää nauttimaan cocktaileja tai ateriaa Iguana-kahvilassa, näkymät ovat kaupungin parhaat ja henkilökunta puhuu kanssasi mielellään englantia.

Willemstadin suojelemiseksi rakennettu Fort Nassaun linnoitus kaupungin kukkulalla on yksi kauneimmista näkymistä Curacaossa. Koko lahti ja suurin osa kaupungista avautuvat eteenne kukkulalta. Täällä voit nauttia illalliseksi Karibianmeren kaloja ja grillattuja katkarapuja ja tietenkin Blue Curacao coctailia.

Curacaossa on paljon retkitarjontaa merellisiin aktiviteetteihin, kuten ​​sukellusta, luolaseikkailuja, haaksirikkoutuneiden laivahylkyjen tutkimista ja kenties uteliaiden delfiinien tarkkailua.

Mikvé Israel-Emanuel on Curacaon suosituin matkailukohde. Se on vanhin toimiva synagoga läntisellä pallonpuoliskolla, joka palvelee edelleen juutalaisten perheiden jälkeläisiä, jotka pakenivat vainoja Karibian lämpimämpiin ilmastoihin. Paikassa on myös romantiikkaa: lattia on valmistettu valkoisesta hiekasta, joka on omistettu sanonnalle, kuten miljoonien hiekanjyvien, uskovien täytyy menestyä ja lisääntyä.

USA New York ja Curacao yhdistellen maailmalla häämatka

Hinta alkaen 2570 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 08:12:23

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!