Maailman suurin metropoli ja Karibian valoista lämpöä!

New York 

Maailmassa ei ole juuri parempaa kaupunkia romanttiselle matkalle, kuin matka miljoonakaupungin sykkeeseen New Yorkiin. Ensimmäisen aamun kohteenne voisi olla vaikkapa – aamiainen Tiffanylla, jossa voisit antaa rakkaasi valita timantin muistoksi matkastanne.

Central Park saattaa olla romanttisin paikka New Yorkissa, siellä voitte nauttia piknikistä omassa rauhassa. Päivällä voitte risteillä Staten Islandin lautalla ja ihailla kauniita näkymiä Manhattanille ja vapaudenpatsaalle. Illalla voitte iloita tähtien loisteesta Hyden Planetaariossa, jossa näytetään vaikuttavia visuaalisia esityksiä Star Theaterissa.

Mikä olisikaan romanttisempaa, kuin ylittää Brooklynin goottilaistyylinen silta, ikoninen New Yorkin maamerkki, josta on upeat näkymät suoraan Manhattanille. Matkanne voi jatkua Empire State Buildingille, joka tarjoaa upeat näkymät Manhattanin sydämestä, kun kaupungin valot syttyvät hämärässä.

Voitte tehdä päiväretken Niagaran putouksille, jotka sijaitsevat New Yorkin osavaltion ja Kanadan Ontarion maakunnan rajalla. Tämä luonnon muodostama ihmeellinen vesiputous syöksee tuhansia kuutiometrejä vettä, joka laskee sekunnissa Horseshoe Fallsin, Bridal Veil Fallsin ja Amerikkalaisen putouksen läpi.

Luistelu Rockefeller Centerissä on romanttinen kokemus, joten ei kannata jättää tätä tilaisuutta käyttämättä. Hudsonin laaksossa taas voitte nauttia viininmaistelusta ja upeista viinitiloista sekä maisemista.

USA New York ja Curacao yhdistellen maailmalla häämatka

Curacao

New Yorkin miljoonakaupungin jälkeen on upea levähtää valkohiekkaisella, lämminhenkisellä Curacaon saarella. Curacaossa on monia romanttisia nähtävyyksiä pariskunnille. Valkohiekkaiset rannat ovat tärkeimpien nähtävyyksien joukossa, erityisesti saaren pohjois- ja länsiosissa. Voitte  valita hiljaisen lahden omaksi salaiseksi piilopaikkaksenne, eikä teidän tarvitse jakaa rantakokemustanne kenenkään muun kanssa.

Historiallisen Willemstadin tunnetuimmat rakennukset ovat satama-alueella, jota kutsutaan nimellä Punda, täällä tapaat matkailijoita ja paikallisia asukkaita yhdellä kaupungin vilkkaimmista nähtävyyksistä. Pysähtykää nauttimaan cocktaileja tai ateriaa Iguana-kahvilassa, näkymät ovat kaupungin parhaat ja henkilökunta puhuu kanssasi mielellään englantia.

Willemstadin suojelemiseksi rakennettu Fort Nassaun linnoitus kaupungin kukkulalla on yksi kauneimmista näkymistä Curacaossa. Koko lahti ja suurin osa kaupungista avautuvat eteenne kukkulalta. Täällä voit nauttia illalliseksi Karibianmeren kaloja ja grillattuja katkarapuja ja tietenkin Blue Curacao coctailia.

Curacaossa on paljon retkitarjontaa merellisiin aktiviteetteihin, kuten ​​sukellusta, luolaseikkailuja, haaksirikkoutuneiden laivahylkyjen tutkimista ja kenties uteliaiden delfiinien tarkkailua.

Mikvé Israel-Emanuel on Curacaon suosituin matkailukohde. Se on vanhin toimiva synagoga läntisellä pallonpuoliskolla, joka palvelee edelleen juutalaisten perheiden jälkeläisiä, jotka pakenivat vainoja Karibian lämpimämpiin ilmastoihin. Paikassa on myös romantiikkaa: lattia on valmistettu valkoisesta hiekasta, joka on omistettu sanonnalle, kuten miljoonien hiekanjyvien, uskovien täytyy menestyä ja lisääntyä.

USA New York ja Curacao yhdistellen maailmalla häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

USA New York ja Curacao yhdistellen maailmalla

Hinta alkaen 2570 €

Pyydä tarjous!

New York 3 yötä  – Curacao 7 yötä 

Hintaesimerkkimme 11 pv:  2285 € / hlö Curacao hotellihuone
2570 € / hlö  Curacao huvila huoneisto kahdelle 

Lexington New York City hotelli ****

Papagayo Beach resorthotelli Curacao****

New York  3 yötä – Aruba 7 yötä * katso pakettimme Aruban alta 
Räätälöimme matkan aina toiveidenne mukaisesti teille sopivalle ajankohdalle,
kysykää lisää toimistoltamme!

Kurkkaa New Yorkin parhaimmat vinkit täältä: https://www.nycgo.com/

Kurkkaa Curacaon parhaimmat vinkit täältä: www.curacao.com ja www.curacao.se

Curacao Papagayo Beach resorthotelli Curacao

Hotellialueen resortin alueella on tarjolla niin puutarhanäkymin-kuin osittaisen merinäköalankin tarjoavia huviloita. Huviloissa on täydellinen keittiö, sekä kaksi-kolme makuuhuonetta, sekä olohuone, josta aukeaa näkymät kauniiseen ympäristöön. Tyylikäs ja rento Papagayo Curacao hotelli-ja resort alue sijaitsee yhdellä Curacaon parhaimmista ranta-alueista: Jan Thieln rannalla.

Lue lisää
USA New York Lexington New York City hotelli

Tämä vastikään valtaisan uudistusremontin läpikäynyt Marriott ketjun hotelli on saanut uudet pinnat ja sisustuksen niin huoneisiin, kuin aulaan ja yleisiin tiloihin. Viihtyisä hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä New Yorkin teatterialuetta, Times Squarea 5.kadun ostosmahdollisuuksia, Grand Central asemaa, sekä lukuisia nähtävyyksiä.

Lue lisää

Curaçao on Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva autonominen alue Karibianmerellä, joka tunnetaan erityisesti upeista koralliriutoistaan, joiden ansiosta saari on suosittu lomakohde.
Pääkaupunki: Willemstad
Virallinen kieli: Papiamentu, Hollannin kieli
Valuutta: Alankomaiden Antillien guldeni
Passi ja viisumi: Suomen kansalainen voi oleskella turistina Curacaolla viisumitta 3kk. Passin tulee olla voimassa vähintään aiotun oleskelun ajan.
Aikaero Suomeen:  -7 tuntia, kesäaika ei ole käytössä
Ilmasto: Lämmin ja aurinkoinen ympäri vuoden. Sadekausi ajoittuu loka-helmikuulle ja tällöinkin sadetta esiintyy vain vähän, yleensä öisin.

Curacaon matkustajamaksu n. ANG 22,5 (n.USD 12,5) maksetaan käteisellä Curacaolta pois lähdettäessä.

Tiedot sitoumuksetta.

Amerikan yhdysvallat on pääosin Pohjois-Amerikan keskiosassa sijaitseva perustuslaillinen liittovaltio, joka koostuu 50 osavaltiosta ja yhdestä liittovaltion hallinnollisesta piirikunnasta sekä useista erillisalueista.
Pääkaupunki: Washington D.C.
Virallinen kieli: Englanti
Valuutta:  Yhdysvaltain dollari
Passi ja viisumi: Useimmat suomalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin. Suomen kansalaisia, jotka täyttävät Visa Waiver Program (viisumivapaus) ehdot, kehotetaan matkustamaan ilman viisumia.
Aikaero Suomeen  -7
Kesäaika: – 7
Tiedot sitoumuksetta.

 

Yhdysvaltoihin saapuvilta matkustajilta vaaditaan maksullinen sähköinen matkustuslupa: ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Matkustajan tulee tehdä ESTA-anomus Internetin kautta viimeistään 72 tuntia ennen matkaansa, tällä lomakkeella. Esta maksetaan luottokortilla.

Yhdysvaltojen viisumi, passi ja ESTA säädökset koskevat myös kauttakulkuliikennettä (esim. koneenvaihto Yhdysvalloissa).

Matkan hintaan sisältyy:
* Lennot Helsinki – New York – Curacao ( via Miami) – Amsterdam – Hel
* Majoitus New Yorkissa kahden hengen huoneessa
* Majoitus Curacaolla hotellihuoneessa tai huvilassa, joissa molemmissa merinäköala
* Hinnassa on otettu huomioon ns. ”early booking bonus” eli hinta on voimassa, kun varaus tehdään viim. 60 vrk ennen matkalle lähtöä
* Lopulliseen hintaan vaikuttaa aina lentopaikkojen ja hotellihuoneiden saatavuus

Hintaesimerkkejä, matkaehdot matkapaketti, passi ja viisumi

Hintalauseke koskien räätälöityjä matkojamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarjous omalle matkallesi klikkaamalla ”Pyydä tarjous” -painiketta! Teemme sinulle tarjouksen matkasta toiveidesi mukaan. Kaikki matkat ovat omatoimisia.

Varaamalla hyvissä ajoin säästät selvää rahaa!
Lähellä lähtöä varattaessa lento- ja hotellihinnat voivat olla jopa monikertaiset verrattuna siihen, jos matka varataan useita kuukausia etukäteen.

HUOM!
Jalkapallo, jääkiekko, Formula1, MotoGP, urheilutapahtumien ja muiden tapahtumien, kuten konserttien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta, lopullinen aika vahvistetaan noin 1-2 viikkoa ennen ajankohtaa. Tapahtuman ajankohdan muuttuminen ei oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Muutostilanteessa usein jo ostetut tapahtumaliput siirtyvät uudelle päivälle.

Matkaehdot

Tähän matkaan sovelletaan

Kymenmatkat Oy:n erityisehtoja matkapaketeille 1.7.2018 alkaen

sekä  Yleisiä matkapakettiehtoja 1.7.2018 alkaen.

 

Vakuuden alainen matkapaketti

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.

Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Kymenmatkat Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Kymenmatkat Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista kohdasta:

 

Yleiset matkapakettiehdot 1/7/2018 alkaen.

 

Hyvä tietää: Passi, viisumi, matkavakuutus ja matkaterveys

Tarkasta ennen matkaasi voimassa olevat rokotusvaatimukset ja rajanylityksessä vaadittavat terveydelliset testitulokset.

Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi että sinulla on voimassa oleva matka-asiakirja. Yleisten matkapakettiehtojen mukaan matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvittavista asiakirjoista.

Useat maat vaativat, että passin tulee olla voimassa vielä 3-6 kuukautta matkan päättymisestä.  Ajantasaiset maahantulosäädökset on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkavarausta kohdemaan viranomaisilta, esimerkiksi maan lähimmästä edustustosta.

Tarkista ennen matkavaraustasi tarvitaanko matkakohteeseesi tai mahdolliseen kauttakulkumaahan viisumia tai etukäteen haettavaa maahansaapumislupaa.

Huomaa! Matkavaraukseen tulee merkitä se etunimi, joka on ensimmäisenä passissa ja koko sukunimi. Tarkista, että passissa ja matkalipussa olevat nimet täsmäävät.

Passin kuvasivusta on hyvä ottaa matkalle mukaan kopio ja säilyttää sitä eri paikassa kuin alkuperäistä passia.

 

* Matkavakuutukset  

 

Suosittelemme riittävän ja kattavan matkavakuutuksen hankintaa jo matkavarauksen yhteydessä. Useiden maiden viranomaiset vaativat  maahan saapuvilta matkavakuutuksen, joka korvaa lääkärikäynnistä ja sairaudesta aiheutuneet kulut. Tarkasta tiedot maakohtaisesti.

Matkadokumentit – ohjeita matkan varanneille

 

* EU kansalaisten matkustusasiakirjat »  Sinun Eurooppasi

 

* Matkustusasiakirjat »  Rajavartiolaitos

 

* Matkustus ja  lähtöselvitys » Hyvä tietää lentomatkalla

 

* Matkailuterveys ja rokotukset »

 

* Tuontimääräykset » Tulli.fi

 

* Matkustusilmoitukset ja -tiedotteet»  Ulkoministeriö, matkustus ja maat

 

Suomen edustustot ulkomailla>> Ulkoministeriö

 

Ulkoministeriön hätänumero +358 9 1605 5555

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!