Vietnamin Khanh Han maakunnassa sijaitsee maailman kauneimmiksi nimettyjä ranta-alueita. Täällä sijaitsee myös luxus resort L’Alyana Ninh Van Bay, kuvankauniilla Ninh Van lahdella. Tällä yksityisellä rannalla sijaitsevalla resortilla pääsee nauttimaan levosta ja aktiviteeteistä korkeatasoisissa huoneissa, miellyttävän palvelun ja kulinarististen makujen siivittämänä. Merenrantahuvilat tarjoavat jokaiselle yksityisyyttä ja upeita näköaloja kauniille Ninh Van lahdelle. L’Alyana Ninh Van Bay resortin näkymät avautuvat länteen ja tarjoavat näin unohtumattomia auringonlaskuja meren rannalla.

Gourmet elämykset, teraupeuttiset kylpylähoidot sekä unohtumattomat retket ympäröiviin trooppisiin metsiin ja vuorille luovat puitteet hienolle, vietnamilaiselle luxuslomalle.

Nha Trang on Vietnamin suosituin ja yksi vilkkaimmista rantalomakohteista. Nha Trangilla on rantaa noin 6 kilometrin verran, sitä ympäröivät vehreät riisiviljelmät ja vuoret, joten aktiivilomailijallekin on tarjolla monipuolista tekemistä. Alueelta löytyy erinomaisia ravintoloita, vilkasta yöelämää sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet.

Vietnam Nha Trang häämatka

Hinta alkaen 1990 €

Pyydä tarjous!
Blacklisted

Anti-Crawler Protection is activated for your IP 94.237.8.151


To continue working with the web site, please make sure that you have enabled JavaScript.

You will be automatically redirected to the requested page after 3 seconds.
Don't close this page. Please, wait for 3 seconds to pass to the page.


The page was generated at Sun, 07 Mar 2021 08:31:19

Browser time

900789, 9973,

https://www.kymenmatkat.fi, 5.153.3

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!