Makujen maailmaa ja romattisia rantoja

Vietnamin Khanh Han maakunnassa sijaitsee maailman kauneimmiksi nimettyjä ranta-alueita. Täällä sijaitsee myös luxus resort L’Alyana Ninh Van Bay, kuvankauniilla Ninh Van lahdella. Tällä yksityisellä rannalla sijaitsevalla resortilla pääsee nauttimaan levosta ja aktiviteeteistä korkeatasoisissa huoneissa, miellyttävän palvelun ja kulinarististen makujen siivittämänä. Merenrantahuvilat tarjoavat jokaiselle yksityisyyttä ja upeita näköaloja kauniille Ninh Van lahdelle. L’Alyana Ninh Van Bay resortin näkymät avautuvat länteen ja tarjoavat näin unohtumattomia auringonlaskuja meren rannalla.

Vietnam Nha Trang häämatka luo puitteet luksuslomalle gourmet elämyksillä, teraupeuttisilla kylpylähoidoilla sekä unohtumattomilla retkillä ympäröiviin trooppisiin metsiin ja vuorille.

Vietnam Nha Trang häämatka

Nha Trang on Vietnamin suosituin ja yksi vilkkaimmista rantalomakohteista. Nha Trangilla on rantaa noin 6 kilometrin verran, sitä ympäröivät vehreät riisiviljelmät ja vuoret, joten aktiivilomailijallekin on tarjolla monipuolista tekemistä. Alueelta löytyy erinomaisia ravintoloita, vilkasta yöelämää sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet.

Vietnam Nha Trang häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Vietnam Nha Trang häämatka

Hinta alkaen 1990 €

Pyydä tarjous!

HYÖDYNNÄ KYMENMATKOJEN JA RESORTIN SOPIMAT ERITYISEDUT NYT!!

Hotelli L’Alya Ninh Van Bay*****
Huoneisto Lagoon Pool Villa

Hintaesimerkkimme 8 pv: 1990 € / hlö
Hintaesimerkkimme 11 pv: 2370 € / hlö

Aktiviteettejä:
* ”Island Hopping” – veneretkiä lähialueen saariin
* Sukellus ja snorklaus ja muut vesiurheilulajit, kuten kalastus
* Risteilyt
* Pyöräily
* Kuumat mineraalivesi- ja mutakylvyt
* Opastettu viidakko-tai vuoristoretki
* L’Alya flora retki
* Kajakilla melonta lahdella ja opastettu kävelykierros
* Jooga tunnit (ohjelman mukaan) ja venyttelytunnit
* Hieronta
* Vietnamilainen kahvinteko kurssi (ohjelman mukaan)
* Puutarha- ja hedelmäsatokurssit kauden mukaan
* Viikottainen auringonlasku coctail

Retkikohteita historiallisiin paikkoihin:
* Nha Trang katedraali
* Po Nagar Cham temppeli
* Long Son Pagoda
* Chong Rock
* Merenkulkulaitos
* Bao Dai palatsi

L'Alyana Ninh Van Bay6G9A0017


Vietnam Hanoi tekemistä ja käyntikohteita

Vanha kaupunki kävelemällä vanhassa kaupungissa saat hyvän käsityksen vietnamilaisesta elämänmenosta. Katujen varrella näet kampaamoja, ihmisiä laittamassa ruokaa ja lapsia tekemässä kotitehtäviään. Vanhan kaupungin kadut ovat täynnä elämää ja alue onkin loistava paikka tutustua Hanoihin, syödä edullisesti ja tehdä ostoksia.

Ho Chi Minh -mausoleumi näe Ho Chi Minhin palsamoitu ruumis, mutta varaudu jonottamaan. Lyhyen kävelymatkan päässä mausoleumista on myös Vietnamin armeijamuseo.

Perfume Pagodi pagodi sijaitsee Huong Tich -vuoren huipulla. Vuoren juurelle pääsee veneellä ja huipulle kiivetään jalan.

Toinen tunnettu pagodi on One Pillar Pagodi 1100-luvulla rakennettu pagodi, joka tuhoutui ensimmäisessä Indokiinan sodassa, mutta rakennettiin uudelleen 1950-luvulla.

Vietnam Museum of Ethnology merkittävää nähtävyyttä pidetään maan parhaimpana modernina museona.

Thăng Long -vesinukketeatteri  maailmanlaajuisesti tunnettu vesinukketeatteri Hoan Kiem -järvellä.


Vietnam Ho Chi Minh City tekemistä ja käyntikohteita

* Reunification Palace on Ho Chi Minh Cityn vaikuttavin rakennus. Sillä on myös erityinen paikka kaupungin ja koko maan historiassa, sillä entisenä Etelä-Vietnamin presidentinlinnana se muistuttaa ajasta ennen maan yhdistymistä.

* War Remnants -museossa esillä oleva sotakalusto ja osin järkyttävätkin näyttelyt kertovat kaunistelematonta tarinaansa Vietnamin sodan kauhuista. Kaupungin suurimmalla ja tunnetuimmalla torilla Ben Thanh Marketilla sadat myyjät kauppaavat kovaäänisesti niin herkullisia ruoka-aineita kuin markkinahelyjäkin. Tingi, jos uskallat! Uskonnolla on vahva rooli vietnamilaisessa yhteiskunnassa, mikä näkyy lukuisina buddhalaisina pagoda-temppeleinä, joihin paikalliset tulevat rukoilemaan. Pitkän päivän kruunaa Saigon Skydeck -näköalatasanteelta avautuvat huikeat näkymät valomerenä kimmeltävään kaupunkiin.

Vietnam L’Alya Ninh Van Bay

Viehättävän ja romanttisen Ninh Van -lahden varrella sijaitseva L’Alya on luonnollinen, koskematon ja kauniiden maisemien ympäröimä. Paikassa, jossa aika on unohdettu, sinua hemmotellaan rauhallisessa ympäristössä, sinisen meren ja upeiden auringonlaskujen alla.

Lue lisää

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:
* Lennot Vietnam Airlinesin korkealuokkaisilla lennoilla Helsinki-Nha Trang-Helsinki
* Lentolippuihin tulevat lentokenttäverot
* Lentokenttäkuljetus Nha Trang – hotellin lauttasatama
* Pikavenekuljetus lauttasatama – hotelli
* Majoitus Lagoon Pool Villassa sisältäen buffet aamiaiset
* Hotellin palvelut

* Hedelmälautanen huoneeseen aamuisin
* Iltapäivätee päivittäin
* Aikataulun mukainen ilmainen kuljetus vene + auto Nha Trang Cityn keskustaan päivittäin
* Vesiurheilumahdollisuudet resortilla
* Hovimestaripalvelu
* Wi-Fi yhteys huviloihin ja yleisillä resortin alueilla

Kysy myös muita huvilavaihtoehtoja toimistoltamme!

* Vuorenrinne uima-allas huvila 90m2
* Ranta uima-allas huvila ( kaksi makuuhuonetta) 180 m2
* Suuri Lagoon uima-allas huvila ( kaksi makuuhuonetta) 230 m

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!