Makujen maailmaa ja romattisia rantoja

Vietnamin Khanh Han maakunnassa sijaitsee maailman kauneimmiksi nimettyjä ranta-alueita. Täällä sijaitsee myös luxus resort L’Alyana Ninh Van Bay, kuvankauniilla Ninh Van lahdella. Tällä yksityisellä rannalla sijaitsevalla resortilla pääsee nauttimaan levosta ja aktiviteeteistä korkeatasoisissa huoneissa, miellyttävän palvelun ja kulinarististen makujen siivittämänä. Merenrantahuvilat tarjoavat jokaiselle yksityisyyttä ja upeita näköaloja kauniille Ninh Van lahdelle. L’Alyana Ninh Van Bay resortin näkymät avautuvat länteen ja tarjoavat näin unohtumattomia auringonlaskuja meren rannalla.

Vietnam Nha Trang häämatka luo puitteet luksuslomalle gourmet elämyksillä, teraupeuttisilla kylpylähoidoilla sekä unohtumattomilla retkillä ympäröiviin trooppisiin metsiin ja vuorille.

Vietnam Nha Trang häämatka

Nha Trang on Vietnamin suosituin ja yksi vilkkaimmista rantalomakohteista. Nha Trangilla on rantaa noin 6 kilometrin verran, sitä ympäröivät vehreät riisiviljelmät ja vuoret, joten aktiivilomailijallekin on tarjolla monipuolista tekemistä. Alueelta löytyy erinomaisia ravintoloita, vilkasta yöelämää sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet.

Vietnam Nha Trang häämatka

Juhlamatkatili>

Häämatkat Facebook>

Vietnam Nha Trang häämatka

Hinta alkaen 1990 €

Pyydä tarjous!

Hintaesimerkkimme 8 pv: 2290 € / hlö
Hintaesimerkkimme 11 pv: 2490 € / hlö

HYÖDYNNÄ KYMENMATKOJEN JA RESORTIN SOPIMAT ERITYISEDUT NYT!!

Hotelli L’Alya Ninh Van Bay*****
Huoneisto Lagoon Pool Villa

 

Matkaohjelma Nha Trang

Päivä 1: Matka alkaa kohti Vietnamia Lennämme Helsingistä kohti upeaa Nha Trangia päivälennolla. Saavumme lentoasemalle, jossa meidät toivotetaan tervetulleiksi ja kuljetus vie meidät suoraan luksushotelliimme L’Alya Ninh Van Bay. Matka hotelliin tarjoaa jo maistiaisen alueen upeista maisemista ja vehreydestä.

Päivä 2: Rentoutumista ja aurinkoa Ensimmäinen kokonainen päivä on omistettu täydelliselle rentoutumiselle. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla, virkistäydy kristallinkirkkaassa vedessä ja anna stressin sulaa pois trooppisen paratiisin rauhassa. Illalla suosittelemme illallista hotellin ravintolassa, jossa tarjoillaan tuoreista paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.

Päivä 3: Nha Trangin kaupunkikierros Tutustumme tänään Nha Trangin kaupungin sykähdyttäviin nähtävyyksiin. Käymme kuuluisassa Po Nagarin temppelissä, jossa voimme ihastella historiallisia torneja ja kauniita näköaloja. Sen jälkeen suuntaamme Long Sonin pagodaan, jossa sijaitsee massiivinen valkoinen Buddha-patsas. Päivän päätteeksi nautimme illallisen ihastuttavassa ravintolassa, kuten Lanterns Vietnamese Restaurantissa, joka tarjoaa perinteisiä vietnamilaisia makuja.

Päivä 4: Seikkailua ja luontoelämyksiä Lähdemme seikkailulle, joka vie meidät Ba Ho Waterfallsin upeisiin maisemiin. Kolme vesiputousta ja luonnonmuodostelmat tarjoavat täydellisen paikan uintiin ja rentoutumiseen. Retken jälkeen palaamme hotellille, jossa nautimme herkullisen illallisen rauhallisessa ympäristössä.

Päivä 5: Vesiurheilua ja saariseikkailuja Nha Trang tunnetaan vesiurheilumahdollisuuksistaan. Tänään voimme kokeilla snorklausta tai sukellusta Hon Munin merensuojelualueella, jossa värikäs koralliriutta ja eksoottinen merenelämä häikäisevät. Saariretken jälkeen nautimme lounaan rannalla ja illallisen romanttisessa ravintolassa, kuten Sailing Club Nha Trangissa, joka sijaitsee aivan meren äärellä.

Päivä 6: Hemmottelua ja hyvinvointia Tämä päivä on omistettu hemmottelulle. Rentoudu hotellin spa-osastolla, jossa voit nauttia perinteisestä vietnamilaisesta hieronnasta tai kokeilla jotain erityistä hoitoa. Illalla suuntaamme kaupungin vilinään ja nautimme illallista Sky’s Grill & Wine Barissa, joka tarjoaa upeat näköalat ja herkullista ruokaa.

Päivä 7: Viimeiset seikkailut Viimeinen kokonainen päivä on täydellinen aika viimeisille seikkailuille ja ostoksille. Voimme vierailla Nha Trangin yömarkkinoilla, josta löytyy paikallisia käsitöitä ja herkkuja. Illalla suosittelemme illallista La Mancha -ravintolassa, joka tunnetaan espanjalaisista tapas-annoksistaan ja rennosta ilmapiiristään.

Päivä 8: Hyvästi Nha Trang Aamupäivällä valmistautuminen lähtöön. Kuljetus vie meidät takaisin lentoasemalle, josta lennämme takaisin Helsinkiin. Matkalaukut täynnä ihania muistoja ja sydämet täynnä aurinkoa, palaamme kotiin valmiina seuraaviin seikkailuihin.

Aktiviteettejä:
* ”Island Hopping” – veneretkiä lähialueen saariin
* Sukellus ja snorklaus ja muut vesiurheilulajit, kuten kalastus
* Risteilyt
* Pyöräily
* Kuumat mineraalivesi- ja mutakylvyt
* Opastettu viidakko-tai vuoristoretki
* L’Alya flora retki
* Kajakilla melonta lahdella ja opastettu kävelykierros
* Jooga tunnit (ohjelman mukaan) ja venyttelytunnit
* Hieronta
* Vietnamilainen kahvinteko kurssi (ohjelman mukaan)
* Puutarha- ja hedelmäsatokurssit kauden mukaan
* Viikottainen auringonlasku coctail

Retkikohteita historiallisiin paikkoihin:
* Nha Trang katedraali
* Po Nagar Cham temppeli
* Long Son Pagoda
* Chong Rock
* Merenkulkulaitos
* Bao Dai palatsi

L'Alyana Ninh Van Bay6G9A0017

Vietnam L’Alya Ninh Van Bay

Viehättävän ja romanttisen Ninh Van -lahden varrella sijaitseva L’Alya on luonnollinen, koskematon ja kauniiden maisemien ympäröimä. Paikassa, jossa aika on unohdettu, sinua hemmotellaan rauhallisessa ympäristössä, sinisen meren ja upeiden auringonlaskujen alla.

Lue lisää

Retkiehdotuksiamme:

Marble Mountains – Lähellä kaupunkia, vain 8 km Da Nangista etelään sijaitsevat mystisen kauniit ” Marble Mountains” eli marmorivuoret. Viisi mystistä vuorta kätkevät taidokkaasti eri jumalille pyhitettyjä alttareita. Vuorten juurella marmorinveistäjät myyvät erikoisia punaisesta, valkoisesta, sekä sini-vihreistä marmoreista tehtyjä tuotteita.

Ba Na vuoristokohde – 45 min. ajomatkan päässä Da Nangista länteen sijaitsee Ba Nan upea vuoristokohde 1,487 metriä merenpinnan yläpuolella. Aikoinaan 1920-luvulla se oli viihteen keskus, jossa oli rakennettuna myös 200 villaa. Tänä päivänä se on niin ranskalaisten, kuin varakkaiden vietnamilaisten, sekä ympäri maailmaa tulevien turistien haluttu retkikohde. Kohteen leuto ilmasto, turmeltumaton ympäröivä luonto, sekä huikeat maisemat takaavat unohtumattoman kokemuksen vuoristossa.

Hoi An – Unescon suojelukohde , 1500-luvulla perustettu muinainen Hoi Anin kaupunki oli aikoinaan tärkeimpiä kauppakohteita etelä-itä Aasiassa. Sen ikivanha menneisyys on upeasti säilytetty Hoi Anin kiehtovissa temppeleissä, pagodoissa, kaupoissa ja kodeissa, jotka muodostavat Hoi Anin vanhan kaupungin alueen. Hoi An sijaitsee 25 km etelä-itään Da Nangista.

My Son Valley – oli hengellinen keskus Cham sivilisaation aikana, samalla tavalla kuin Angkor Wat Kambodzassa, Borobudur Indonesiassa and Pagan Myanmarissa. Uskonnollisena pyhäkkönä sen historia heijastuu jäljellä oleviin kaupunkeihin ja temppeleihin. Täällä on myös Cham veistosten museo, joka on mielenkiintoinen historialtaan. Se sijaitsee 70 km Da Nangista.

Hue – oli aikoinaan pääkaupunki ja tänä päivänä se on tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä.

Vanha kaupunki kävelemällä vanhassa kaupungissa saat hyvän käsityksen vietnamilaisesta elämänmenosta. Katujen varrella näet kampaamoja, ihmisiä laittamassa ruokaa ja lapsia tekemässä kotitehtäviään. Vanhan kaupungin kadut ovat täynnä elämää ja alue onkin loistava paikka tutustua Hanoihin, syödä edullisesti ja tehdä ostoksia.

Ho Chi Minh -mausoleumi näe Ho Chi Minhin palsamoitu ruumis, mutta varaudu jonottamaan. Lyhyen kävelymatkan päässä mausoleumista on myös Vietnamin armeijamuseo.

Perfume Pagodi pagodi sijaitsee Huong Tich -vuoren huipulla. Vuoren juurelle pääsee veneellä ja huipulle kiivetään jalan.

Toinen tunnettu pagodi on One Pillar Pagodi 1100-luvulla rakennettu pagodi, joka tuhoutui ensimmäisessä Indokiinan sodassa, mutta rakennettiin uudelleen 1950-luvulla.

Vietnam Museum of Ethnology merkittävää nähtävyyttä pidetään maan parhaimpana modernina museona.

Thăng Long -vesinukketeatteri  maailmanlaajuisesti tunnettu vesinukketeatteri Hoan Kiem -järvellä.

* Reunification Palace on Ho Chi Minh Cityn vaikuttavin rakennus. Sillä on myös erityinen paikka kaupungin ja koko maan historiassa, sillä entisenä Etelä-Vietnamin presidentinlinnana se muistuttaa ajasta ennen maan yhdistymistä.

* War Remnants -museossa esillä oleva sotakalusto ja osin järkyttävätkin näyttelyt kertovat kaunistelematonta tarinaansa Vietnamin sodan kauhuista. Kaupungin suurimmalla ja tunnetuimmalla torilla Ben Thanh Marketilla sadat myyjät kauppaavat kovaäänisesti niin herkullisia ruoka-aineita kuin markkinahelyjäkin. Tingi, jos uskallat! Uskonnolla on vahva rooli vietnamilaisessa yhteiskunnassa, mikä näkyy lukuisina buddhalaisina pagoda-temppeleinä, joihin paikalliset tulevat rukoilemaan. Pitkän päivän kruunaa Saigon Skydeck -näköalatasanteelta avautuvat huikeat näkymät valomerenä kimmeltävään kaupunkiin.

Vietnam  on valtio Kaakkois-Aasiassa. Sen rajanaapurit ovat Kambodža, Kiina ja Laos. Nha Trang on Vietnamin tunnetuin rantakohde, josta löytyvät rantaelämän lisäksi myös kiehtova paikallishistoria, suositut aktiviteetit ja koko perheelle soveltuvat vierailukohteet.
Pääkaupunki: Hanoi
Virallinen kieli:  Vietnam
Valuutta:  Vietnamin đồng
Passi ja viisumi: Suomalaiset tarvitsevat Vitnamin matkalleen passin, joka on mielellään 6 kk voimassa matkan jälkeen. Lisäksi tarvitaan viisumi, jonka voi anoa sähköisesti verkossa tai anoa konsulaatista.
Kattavat ohjeet viisumin anomiseksi löytät täältä: https://vietnamembassy-finland.org/2023-vietnamin-viisumin-hankkiminen-kaikki-mita-sinun-tarvitsee-tietaa/
Viisumikaavake tästä: https://visaonlinevietnam.com/apply-vietnam-visa/
Matkavakuutus: Pyydämme tarkistamaan, että sinulla on riittävän kattava matkavakuutus.
Matkadokumentit: Tarkasta aina ennen lähtöä matkakohteeseen vaadittavat selvitykset, dokumentit, rokotukset ja terveysselvitys, jotka sinulla tulee olla matkalla mukana. Kunkin matkustajan omalla vastuulla on huolehtia, että matkan alkaessa mukana on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat matkustusasiakirjat.

Aikaero Suomeen: +5. Kesäaika ei ole käytössä Vietnaamissa.
Ilmasto: Vietnamin pohjoisosa kuuluu subtrooppiseen vyöhykkeeseen, talvet saattavat olla suhteellisen kylmiä. Etelä-Vietnamin alueella on trooppinen ilmasto ja päivälämpötilat nousevat helposti yli 30 asteeseen. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun, jolloin rankat monsuunisateet kastelevat Vietnamia.
Tiedot sitoumuksetta

Hintaan sisältyy:

* Reittilennot veroineen Helsinki-Nha Trang-Helsinki
* Yksi ruumaan menevä matkalaukku, max 23 kg per matkustaja
* Lentokenttäkuljetus Nha Trang – hotellin lauttasatama
* Pikavenekuljetus lauttasatama – hotelli
* Majoitus Lagoon Pool Villassa sisältäen buffet aamiaiset
* Hotellin palvelut
* Hedelmälautanen huoneeseen aamuisin
* Iltapäivätee päivittäin
* Aikataulun mukainen ilmainen kuljetus vene + auto Nha Trang Cityn keskustaan päivittäin
* Vesiurheilumahdollisuudet resortilla
* Hovimestaripalvelu
* Wi-Fi yhteys huviloihin ja yleisillä resortin alueilla

Kysy myös muita huvilavaihtoehtoja toimistoltamme!

* Vuorenrinne uima-allas huvila 90m2
* Ranta uima-allas huvila ( kaksi makuuhuonetta) 180 m2
* Suuri Lagoon uima-allas huvila ( kaksi makuuhuonetta) 230 m

Lisämaksusta:

* Retket sekä suomenkieliset opastukset
* Yhden hengen huoneen lisämaksu
* Etukäteen varatut istumapaikat lennoille
* Liityntäkuljetukset junalla tai lentäen muualta Suomesta
* Lisäyöt matkan alussa ja/tai lopussa

Räätälöimme teille matkan omatoimiselle matkapaketille, pyydä tarjous toimistoltamme.

 

Kaikki matkamme sopivat myös omatoimimatkoiksi  tai ryhmämatkoiksi, jotka räätälöidään kanssanne.
S
uunnitteletko matkaa oman ryhmäsi kanssa?

Anna ammattitaitoisen myyntivirkailijamme auttaa matkasi suunnittelussa.
Puhelin 05 211 1600 tai kymenmatkat @ kymenmatkat.fi

Matkan hinta / hintaesimerkkejä

Valmiit matkapaketit

Olemme paketoineet myyntiin matkapaketteja, joiden lähtöpäivämäärät  ja matkan hinta on merkitty sivuillemme. Näihin matkoihin yleensä sisältyy opastus. Opastus on useimmissa matkoissa perillä kohteessa, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa.

Hintalauseke koskien asiakkaan toimeksiannosta räätälöityjä matkapakettejamme

Nettisivuillamme on hintaesimerkkejä räätälöidyistä matkoistamme. Nämä matkat voivat olla opastettuja tai omatoimisia, tämä on kerrottu hintaan sisältyy osiossa. Lähtöpäivän ja matkareitin voit itse valita. Hinnat ovat esimerkkihintoja, joten lopullinen hinta muodostuu matka-ajan, reitin, kuljetushinnan, matkustusluokan sekä paikkatilanteen mukaan.

Ryhmämatkojen hintaesimerkit

Hinnat ovat arviohintoja, lopullinen hinta muodostuu sesongin ja kuljetusyhtiön sekä matkustusluokan mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle ryhmällesi klikkaamalla tarjouslomakettamme! Ryhmähinnat ovat yleensä voimassa alkaen 10 hengen ryhmille, ellei toisin mainita.

Matkadokumentit ja hyvä tietää matkaohjeita

Tutustu ennen matkaasi>

 

Varaa jalkapalloliputVaraa jalkapalloliput
Varaa FormulaliputVaraa Formulaliput
Vuokraa autoVuokraa auto
Varaa lomahuoneistoVaraa lomahuoneisto


Tapahtumien päivämäärät ja aikataulut voivat muuttua ilmoitetusta. Muutostilanteessa jo ostetut otteluliput siirtyvät automaattisesti uudelle päivälle, eikä tapahtuman ajankohdan muuttuminen oikeuta ostettujen lippujen peruutukseen tai muutokseen eikä lentojen/hotellin kuluttomaan muutokseen tai peruutukseen. Matkustajalla ei ole oikeutta takaisinmaksuun käyttämättä jättämistään palveluista.

Lippujen vastuullinen myyjä on: Sports Events 365
Voitteavarata liput suoraan linkin kautta, jolloin hintaan ei lisätä lipunvarauskulujamme.

*) Linkit muihin sivustoihin, lisätiedot>>>
Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Räätälöimme teille aina toiveidenne mukaisen häämatkan

Ota yhteyttä matka-asiantuntijaamme

Pyydä tarjous!